Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Nedokáže sa Britney postarať ani o psíkov? Vraj boli na hranici života a smrti!
Zdielať na

Nedokáže sa Britney postarať ani o psíkov? Vraj boli na hranici života a smrti!

Archívna reportáž

Nestačí, že sa Britney Spears (39) už dlhodobo potýka s problémami so súdom ohľadom opatrovníctva, ktoré bolo v rukách jej otca Jamie Spearsa, ale takmer každý týždeň pribúdajú ďalšie nepríjemnosti vzhľadom k jej osobe. Je celkom možné aj to, že jej otec, ktorý sa celkom nečakane vzdal svojho dlhoročného opatrovníctva, pričom dcéru ale nezabudol dourážať, a zdá sa, že chce Britney pomocou ešte viac priťažiť. Ako rukojemníkov si podľa všetkého najnovšie vybral psov speváčky.

Minulý týždeň udala Britney Spears za napadnutie jej pomocná sila v domácnosti. Speváčku preto v súčasnosti vyšetruje úrad šerifa losangelského okresu Ventura v súvislosti s údajným ublížením na zdraví jej zamestnankyne. Poškodená vraj policajtom povedala, že vzala jedného zo psov Britney na vyšetrenie, pretože vraj nebola spokojná s tým, ako sa zvieratko cíti, "vraj bolo podvýživené, dehydrované a na hranici smrti". Po návrate sa vraj so speváčkou dostali kvôli tomu do sporu a následne jej Britney vraj vyrazila z rúk mobil. Speváčka a jej tím pre web TMZ uviedli, že si to všetko vymýšľa a že "prípad nikam nepovedie".  

Ukázalo sa ale, že nešlo iba o tohto jediného psa. Šteniatko údajne ochorelo asi dva týždne pred týmto incidentom. Opatrovateľka ho vzala aj s druhým psom speváčky k veterinárovi. Hoci sa zdá, že prvá návšteva veterinára bola naplánovaná so súhlasom Britney, všetko sa z jej strany zmenilo, keď sa jej psy nevrátili domov. Opatrovateľka speváčky, ktorá je údajne aj zdravotnou sestrou, sa zrejme domnievala, že psy nie sú u Britney doma v bezpečí, a preto sa rozhodla, že si šteniatka nechá a bude sa o ne starať sama - aspoň dovtedy, kým nezistí, či je o ne u Britney riadne postarané.

Britney neváhala za svojich psíkov "vysoliť" neuveriteľných 30-tisíc dolárov:

"Informované zdroje tvrdia, že domáca vyjadrila obavy, že psy boli zanedbané, a ukázala Britney fotografie, ktoré urobila na svoj mobilný telefón, na ktorých je jeden zo psov, ktorý práve zvracal," uviedol v piatok portál TMZ. Predtým ju ale speváčka konfrontovala, keď sa vrátila od veterinára a nemala so sebou psy. Nasledovala hádka, pričom Britney sa údajne dožadovala podrobností o svojich psoch, konkrétnejšie, kde sa v tom čase nachádzali a prečo jej ich zobrali. Mala vraj podozrenie, že v tom má prsty jej otec Jamie Spears.

Britney je mimoriadne aktívna na sociálnych sieťach, avšak iba málokedy sa vyjadruje k jej súkromiu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Podľa všetkého sú psy Britney momentálne v poriadku. V nedeľu časopis People uviedol, že podle informovaného zdroja se Britney pred víkendom opäť strela so svojimi miláčikmi a je "nadšená", že ich má späť. Britney je vraj poučená o tom, ako sa starať o špecifické potreby svojich psov, yorkshirského a maltézskeho teriéra. "Jej psy sú citlivé plemeno, ktoré má často zdravotné problémy. Dostala jasné inštrukcie, ako se o psy starať," vysvetlil zdroj a dodal, že "pomocníčka už pre Britney nepracuje". Podľa vyšetrovateľa štátny zástupca sa po ukončení vyšetrovania rozhodne, či vznesie obvinenie proti Britney alebo nie.

Súvisiace články

Najčítanejšie