Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Už je to tu! Ben Affleck predsa len obzerá nový snubný prsteň pre Jennifer!
Zdielať na

Už je to tu! Ben Affleck predsa len obzerá nový snubný prsteň pre Jennifer!

Archívna reportáž

Obnovený vzťah Benifer, ako sa označuje dvojica, ktorú tvorí Ben Affleck (49) a Jennifer Lopez (52), ako sa zdá, naberá na vážnosti. Obaja prežívajú horúce leto nielen vďaka slnku, ale aj rozpálení vášňou. Občas si zájdu na nejaké pekné miesta, kde môžu prežívať romantické chvíle. mnohí ich priaznivci by ich už ale najradšej videli ako manželov. Najskôr by však mali prebehnúť zásnuby. Aj keď už snúbencami boli, po zrušení sobáša pred 17 rokmi začínajú odznova.

Po rozchode Jennifer Lopez s opakovane neverným bejzbalistom Alexom Rodriguezom (46) si hollywoodska hviezda našla vzápätí náhradu. Pre verejnosť to bolo riadne prekvapenie, keď zistili, že to nie je nikto iný, ako jej bývalá láska a exsnúbenec Ben Affleck. Odvtedy sa ich vzťah dostal zrejme opäť do bodu, v akom bol kedysi. Je vidieť, že v láske nehrá čas žiadnu rolu, chémia medzi nimi funguje aj po takmer dvadsiatich rokoch. Obaja medzitým vstúpili do manželstva a narodili sa im aj deti. Časom sa však rozviedli a prišiel moment, keď im svitla nádej na návrat k sebe.

Iniciatívu prevzal podľa všetkého Ben. Po rozvode sa cítil osamelý a hľadal spriaznenú ženskú dušu. Iste si všimol, že Jennifer nie je práve najšťastnejšia s prelietavým Rodriguezom  a pokúsil sa ju zaujať. Písal jej vraj lichotivé správy a zabralo to. Vyzerá, že aj po úspešnom obnovení vzťahu je to práve on, kto myslí na ďalší posun. Na prechádzke s jeho mamou Sam a synom Samuelom v kalifornskom Century City neodolal a nakukol do exkluzívnej predajne šperkov od Tiffanyho a niečo si spod pultu vyberal za asistencie matky. Mnohí sa domnievajú, že by mohlo ísť o šperkpre Jennifer, niektorí odvážne tvrdia, že ide rovno o zásnubný prsteň, píše portál PageSix.

JLo a Ben sa poprvýkrát stretli v roku 2003 pri nakrúcaní filmu Gigli, tam preskočila povestná iskra a zdá sa, že ani takmer po 20 rokoch nevyhasla:

To však zrejme ešte pravda nebude. Keď Affleck po prvýkrát požiadal JLo o ruku v novembri 2002, vybral na túto príležitosť prsteň s 6,1-karátovým unikátnym ružovým diamantom od Harryho Winstona, ktorého hodnota sa vtedy odhadovala na 2,5 milióna dolárov. Odvtedy ale jeho hodnota veľmi vzrástla, a preto sa dá predpokladať, že zásnubný prsteň by ani teraz nevyberal v nižšej hodnote. Takéto vzácne exempláre sa ale neobjavujú bežne vo vitrínach klenotníctiev. Je však možné, že u Tiffanyho bol zisťovať, či pre neho nemajú nejakú exkluzívnu ponuku a popritom kúpil nejakú drobnosť. Fotky si môžete pozrieť TU.

Jennifer Lopez prežíva po boku staronovej lásky, herca Bena Afflecka, šťastné obdobie, odrazilo sa to aj na jej zovňajšku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Ako sa zdá, so svojou mamou si Affleck dobre rozumie a nie inak to má aj s mamou Lopez. Pred nedávnom v júni boli spolu v Las Vegas, kde to ona obľubuje. Zrejme si uvedomuje, že je dobre byť zadobre s prípadnou budúcou svokrou. Všetko nasvedčuje tomu, že to Ben s JLo myslí vážne a už teraz plánuje ich spoločný život v manželskom zväzku. Snáď im to už konečne vyjde. 

​Za tých skoro dvadsať rokov od ich prvých zásnub už obaja dozreli natoľko, že si jasne uvedomujú všetky riziká a slepo sa do manželstva preto iste nevrhnú.  Zoznamujú aj svojich potomkov, v júni bol Ben s deťmi JLo na večeri v Malibu a v júli boli všetci aj s jeho deťmi na spoločnom výlete v Universal Studios v Hollywoodu.

Súvisiace články

Najčítanejšie