Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Absolútne jedinečná! Jasmina ukázala Sanelovu novú, prekrásnu detskú izbu!
Zdielať na

Absolútne jedinečná! Jasmina ukázala Sanelovu novú, prekrásnu detskú izbu!

Archívna reportáž

Stať sa rodičom nie je úžasné len preto, že si sami "vyrobíte" a privediete na svet človeka, ktorý pre vás bude už navždy najväčším zdrojom lásky. Je to aj skvelá príležitosť, ako byť opäť dieťaťom a môcť sa hrať bez toho, aby sa na vás ľudia čudne pozerali. A potom je to ešte aj príležitosť splniť si svoje detské sny, napríklad aj v podobe zariadenia detskej izby.

Niektorí rodičia chápu detskú izbu len ako osobný priestor dieťaťa, ktorý nemusí byť nijako extra špeciálny. Iní vezmú detskú izbu ako možnosť nechať naplno pracovať fantáziu a vyšperkujú ju na skutočné detské kráľovstvo. Jasmina Alagič Vrbovská sa netají tým, že v sebe stále má kus detskej duše a pri pohľade na čerstvo zariadenú Sanelovu detskú izbu to rozhodne vidno. 

Malý Sanelko má len niečo vyše roka a už mu nechala jeho mama vytvoriť detskú izbu, o akej azda väčšina detí môže len snívať. Skombinovala v nej dve hlavné ingrediencie, ktoré sú jej srdcu najbližšie - hravosť a prírodu. No ako úprimne priznala, realizáciu svojich predstáv vložila do rúk odborníčky.

Niet pochýb, že Jasmina mala pri zariaďovaní izby od manžela voľnú ruku:

​Hoci si mnohí ľudia myslia, že keď sa dokážu štýlovo obliecť, automaticky to znamená, že dokážu aj bezchybne naplánovať a zariadiť interiér svojho príbytku, zväčša to tak nie je. Jasmina už dávnejšie priznala, že na zariadenie detskej izby hľadá profesionálov a teraz prišiel čas predstaviť výsledok. Je ohromujúci. "Toto je zhmotnenie môjho sna pre nášho syna. A zhmotnila ho práve ona. Z jedného sedenia, kde som jej povedala, ako veľmi túžim prepojiť ho s prírodou a zvieratami, vznikla táto džungľa, ktorá ma množstvo ďalších úžasných vecí, ako sú na fotke, ale už som Vás tým nechcela moc spamovať. A áno, za pomoci nenormálnych profíkov, ktorých má vo svojom tíme, mu do izby postavili aj strom, do ktorého sa dá skryť, to som fakt odpadla," takto ospievala Jasmina ženu, ktorá je za realizáciu jej sna zodpovedná.

Z dvoch fotiek je zrejmé, že prevládajú zemité farby prirodzene doplnené zelenou, napríklad aj v podobe koruny stromu. Slon, žirafa, opice, tapety s palmami a aktuálne veľmi vychytená postieľka v tvare obrysov domčeka. To všetko má Sanel k dispozícii. Podľa komentárov prevládlo nadšenie, až na jeden príspevok, kde pani prejavila presvedčenie, že izba nie je vhodná pre tak malé dieťa, ako je 16-mesačný Sanel, dokonca môže byť až strašidelná. Jasmina ju ubezpečila, že svoje dieťa pozná. "Je úžasné pozorovať svoje dieťa a načúvať mu. Ak pôjdete podľa toho, čo sa hovorí všeobecne, napríklad, že deti sa boja toho a tamtoho, nikdy nespoznáte to svoje. Tým, že som videla obdiv v jeho očiach, keď videl niečo podobné som vedela, že sa báť rozhodne nebude. A tak aj bolo. Izbu od prvého momentu miluje a zo všetkého mal ozajstnú radosť," napísala Jasmina a nie je dôvod jej neveriť. Ako napísala, každé dieťa je iné, a ona má doma zjavne malého Mauglího, ktorý teraz dostal svoju džungľu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie