Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Leoš Mareš nešetril! Vybral sa na luxusnú dovolenku v exotike, TOTO vzal so sebou!
Zdielať na

Leoš Mareš nešetril! Vybral sa na luxusnú dovolenku v exotike, TOTO vzal so sebou!

Archívna reportáž

Pri pohľade na sociálne siete známych osobností sa zdá, že žiadna pandémia sa nekoná. Obmedzenia totiž zjavne mnohých neobmedzili a dopriavajú si dovolenky, akoby sa nič nedialo. Napokon, to najnepríjemnejšie, čo ich po návrate môže čakať, je pár dňová karanténa a test, ktorý už aj tak pomaly všetci podstúpili, a nie raz. Už len vyhnúť sa nákaze.

Pred pár dňami sa z trojtýždňovej dovolenky v Turecku vrátila rodinka Vrbovských, následne nasadla do lietadla rodina Dominiky Cibulkovej, aby si zaleteli o niečo ďalej - do luxusu v Dubaji. A potom je tu český hviezdny moderátor a spevák, Leoš Mareš, ktorý so všetkými vybabral a odletel ešte o kus ďalej.

Jedno z najkrajších a najromantickejších miest sveta, sústrovie Maldivy v Indickom oceáne, sa na nejaký čas stalo prechodným domovom Moniky a Leoša Marešovcov. Nevedno, na ako dlho sa na dovolenku na bielych plážach vybrali, no isté je, že moderátor to poňal veľmi prefíkane.

Monika a Leoš sa skutočne našli, tvrdia obaja zaľúbenci:

​Kým si užíva slniečko a blankytné more, plat mu beží. Evidentne si totiž nevzal dovolenku, ale namiesto toho si vzal so sebou pracovný nástroj. "Skúška na zajtrajšok. Špeciálna ranná šou," napísal v hashtagoch k fotke, kde sedí na lehátku na pláži s mikrofónom pred sebou. Vo videu v instastories je ukážka, ako to tak asi bude vyzerať. Príjemný rozdiel je pre Leoša nielen v tom, že je na jednom z najúžasnejších miest na planéte, ale aj že obvyklá šiesta hodina ranná znamená v tomto prípade päťhodinový posun v prospech spánku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Kým v Česku ho budú poslucháči počuť medzi šiestou a deviatou, Leoš bude v tom čase do ružova vyspatý a dávno po raňajkách, nakoľko na Maldivách bude medzi jedenástou až štrnástou hodinou miestneho času. Medzi komentármi sa to hemžilo prajnými pozdravmi, ale aj zvedavými otázkami, čo bolo nutné absolvovať, aby mohli odletieť. Pochopiteľne, je to negatívny PCR test. Našiel sa aj jeden prefíkaný fanúšik, ktorý by sa rád práve teraz nechal pozvať a už čaká, ked mu pristavia odvoz. Možno by stalo za úvahu sa práve teraz vybrať na podobnú dovolenku - ceny sú nebývalo nízke a turistov je absolútne minimum.

Súvisiace články

Najčítanejšie