Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rozkošná dcérka! Pocisková deti neukazuje, teraz spravila výnimku!
Zdielať na

Rozkošná dcérka! Pocisková deti neukazuje, teraz spravila výnimku!

Archívna reportáž

Nela Pocisková a Filip Tůma tvoria pár už siedmy rok, hoci v úvode vzťahu to mali pestré a dokonca sa na istý čas aj rozišli. Keď sa dali opäť dokopy, išlo to už rýchlo - onedlho sa stali rodičmi, dnes už 4-ročného Hektora. O dva roky pribudla dcérka Liana, ktorá sa tak ponáhľala na svet, že Nela to ani nestihla do pôrodnice. No kto by bol zvedavý, ako deti tohto páriku umelcov vyzerajú, má smolu - Nela a Filip si súkromie úzkostlivo strážia.

Hoci sú obaja známe osobnosti slovenskej kultúry a už roky sú na očiach verejnosti, pre svoje deti zatiaľ podobný osud nechcú. Možno práve preto, že 30-ročná Nela Pocisková a 42-ročný Filip Tůma vedia, čo to znamená, keď človek príde o súkromie. Na ich profiloch na Instagrame preto nemožno čakať vysmiate rodinné fotky, ak už ide o záber s deťmi, obvykle ich nevidno do tváre.

Len pár dní potom, čo výnimočne ukázala z profilu svoju dcérku Ivana Gáborík, spravila niečo podobné aj Nela. Poskytla tak fanúšikom jedinečnú príležitosť pozrieť sa, ako vyzerá dvojročná Lianka. Okamžite sa rozbehli komentáre, na koho sa dievčatko viac podobá.

Pred dvomi rokmi vzbudil veľký rozruch Nelin pôrod v aute:

​Nela a Filip sú absolútne odlišné typy. Kým ona je nežná, štíhla blondínka, Filip je vyslovene južanský, tmavý typ, síce štíhly, no robustnejšej telesnej stavby, ako krehká Nela. Ich deti teda môžu byť skutočne jedinečným mixom, alebo, naopak, každé úplne iné. Dcérka je však evidentne, minimálne čo sa týka farby vlasov, po mame. No črty tváre by už mohli byť aj ockove.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????????? (@pociskova.nela)

"Otec a dcéra... neuchopiteľná láska," napísala k skutočne krásnej momentke Filipa a Lianky mama Nela. Dievčatko sa teší z lízatka a ocko na ňu láskyplne pozerá, nečudo, že sa o tento krásny záber chcela speváčka podeliť. Možno sa čoskoro podelí aj s podobným pohľadom na synčeka Hektora, fanúšikov by to aj podľa komentárov pod fotkou Lianky s otcom veľmi potešilo.

Súvisiace články

Najčítanejšie