Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Čas na silikóny?! Monika Bagárová úprimne o tom, čo jej s prsiami spravilo dojčenie!
Zdielať na
Hudba

Čas na silikóny?! Monika Bagárová úprimne o tom, čo jej s prsiami spravilo dojčenie!

Archívna reportáž

Pred takmer pol rokom sa stala česká speváčka Monika Bagárová po prvýkrát mamou. Jedna z najsledovanejších českých osobností na sociálnej sieti s pomaly 800 tisíc sledovateľmi sa so svojimi fanúšikmi delí o radosti aj starosti typické pre materstvo. Aktuálne prišlo na pretras šestonedelie a dojčenie.

Ako každá správna instagramová osobnosť, aj 26-ročná Monika Bagárová musí naplno žiť na sociálnej sieti, aby si fanúšikov udržala. Aktívny profil s množstvom osobných fotiek aj informácií navyše priláka aj ďalších zvedavcov. Monika využíva pomerne často aj istý veľmi atraktívny nástroj - otázky a odpovede v instastories.

Čím známejšia osobnosť, tým intímnejšie otázky - hovoria si zrejme mnohí ľudia, keď sa rozhodnú využiť možnosť položiť otázku svojmu idolovi. Pochopiteľne, nie všetky sa dostanú na verejnosť, spovedané hviezdy ich jednoducho rovno zmažú. No niekedy sa rozhodnú pre úprimnosť aj v témach, ktoré rozhodne nie sú povinní riešiť na verejnosti.

Celá Monikina rodina prekonala pred pár dňami covid-19:

​Monika je úprimná žena so srdcom na dlani a preto neváha odpovedať takmer na čokoľvek. Jedna z otázok fanúšikov sa zamerala na jej prsia a ich prirodzenosť. "Moje prsia už nikdy nebudú ako predtým. Vedela som, do čoho idem, vedela som, že chcem dojčiť a dať Ruminke to najlepšie aj napriek ťažkým začiatkom, keď dojčenie bolelo a prvý týždeň som sa pri dojčení zvíjala v bolestiach, som to vydržala! A potom sa to všetko krásne spustilo, nastavilo a doteraz bez bolesti, bez problémov a strašne rada," začala Monika tou dôležitejšou časť odpovede, za ktorú si zaslúži veľký rešpekt.

Po dlhých týždňoch sa dočkali aj otecka Makhmuda, ktorý bol v karanténte v USA:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Prekvapivo nehovorí hneď z prvej, že už aj plánuje zákrok. "Už to pre mňa nie je podstatné. Som mama, a že moje prsia nebudú dokonalé a krásne, to vôbec nevadí. Operácie a implantátov sa bojím, nie je mi to vôbec blízke. Netuším, ako sa budem cítiť o pár rokov a v akom stave budú moje prsia, ale momentálne tomu nie som otvorená," hovorí presvedčivo Monika. Pravdou je, že je ešte mladá a iste plánuje aj ďalšie dieťa, ako sama hovorí, takže riešiť prsia predtým by ozaj nebolo veľmi prezieravé. No je veľmi príjemné počuť to od hviezdy, ktorá je pre mnohých vzorom a priority si zjavne usporiadala veľmi rozumne.

Súvisiace články

Najčítanejšie