Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mimoriadne kruté! Meghan a Harry odopierajú Archiemu jeho vlastnú rodinu!
Zdielať na

Mimoriadne kruté! Meghan a Harry odopierajú Archiemu jeho vlastnú rodinu!

Archívna reportáž

Zdá sa, že vzťahy medzi odídencami z kráľovskej rodiny a jej členmi sa ani po pomaly roku od šokujúceho "Megxitu" nezlepšujú. Mnohí priaznivci najmocnejšej monarchie čakali, že čas zahojí rany a pominú pocity krivdy, ktoré Meghan a Harry zažívali na britskej pôde. Tí však tvrdohlavo pália aj posledné mosty, a využívajú na to napríklad aj vzťah ich syna so zvyškom kráľovskej rodiny.

Podľa odborníčky na britskú kráľovskú rodinu Katie Nicholl sa princ Charles a kráľovná Alžbeta II. trápia tým, že svojho vnúčika a pravnúčika nevideli už takmer rok. Pre denník Daily Mail okrem iného prezradila, že po odchode Meghan a Harryho do Kanady koncom roka 2019 sa už do Veľkej Británii nevrátili a za životom v nej urobili hrubú čiaru. Najviac však trpia najstarší členovia rodiny, ktorým malý Archie aj Harry veľmi chýbajú.

Jediný kontakt, ktorý má malý Archie so svojím starým otcom a prastarými rodičmi je prostredníctvom videohovoru, no Charlesovi to podľa jeho slov nestačí a vnúčik mu veľmi chýba. Zdá sa, že Meghan zotrváva vo svojej pozícii ukrivdenej nevesty, o čom svedčí skutočnosť, že za celý rok nebola ochotná zbaliť rodinu a letieť cez oceán potešiť starnúceho svokra, princa Charlesa, ani jeho matku.

Princ Harry slúžil dlhé roky v britskej armáde, nejaký čas strávil aj na misiách vo vojnou zmietanom Afganistane:

"Zvýrazňuje to veľké rozdiely medzi Harrym a zvyškom kráľovskej rodiny," myslí si expertka Katie Nicholl, ktorá tiež dodáva, že priepasť sa medzi nimi naďalej prehlbuje. "Ich činy ma utvrdzujú v tom, ako veľmi sú odhodlaní robiť si veci po svojom, bez ohľadu na cenu," dodáva Nicholl.  Že sa vzťahy nezlepšujú sa naplno prejavilo pri nedávnych oslavách Dňa veteránov, takzvanom Remembrance Day.

Oslavy Dňa veteránov sú pre kráľovskú veľmi cteným a významným sviatkom. Položenie venca na pamätník Cenothap je symbolickým vzdaním úcty padlým vojakom vo vojnových konfliktoch. Pripomínajú si ho kvetom divého maku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Meghan a Harry si po minulé roky uctili Deň veteránov so všetkým čo k tomu patrí, tento rok ich rodina úplne odstrihla:

​Harry sa slávnosti v Londýne po prvýkrát nemohol osobne zúčastniť, avšak požiadal Buckinghamský palác, aby v jeho meno položili na slávny pamätník Cenothap v Londýne veniec. Harry si tento sviatok mimoriadne ctí, keďže sám slúžil 10 rokov v letectve počas misíí vojakov Veľkej Británie v Afganistane. Jeho prosbe však nebolo vyhovené, čo podľa informovaného zdroja niesol veľmi ťažko a z reakcie rodiny bol doslova zarmútený. Preto sa rozhodol si ho uctiť vo svojom novom domove a spolu s Meghan položili veniec s vlastnoručným podpisom na jeden z losangelských cintorínov, kde večne odpočívajú obete vojnových konfliktov.

Súvisiace články

Najčítanejšie