Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Herečka neprestáva šokovať! Po sviečke s vôňou vagíny ponúka sadu na odliatok penisu!
Zdielať na

Herečka neprestáva šokovať! Po sviečke s vôňou vagíny ponúka sadu na odliatok penisu!

Archívna reportáž

NIekedy dokážu hviezdy hereckého neba poriadne prekvapiť. Oscarová herečka Gwyneth Paltrow sa už nejaký ten piatok venuje viac svojmu biznisu, ako účinkovaniu pred kamerami, no zdá sa, že dobre spravila. Jej firma zarába milióny a evidentne čokoľvek, čo si Gwyneth vymyslí, ide na odbyt ako teplé rožky.

Americká herecká hviezda, 48-ročná Gwyneth Paltrow, vyzerá na pohľad ako krehká blondínka, ale v skutočnosti je to zrejme pekná divoška. Nemá žiaden problém vystavovať svoje polonahé telo v odvážnych modeloch, prípadne sa fotografovať celkom nahá. Netají sa ani svojím sexuálnym apetítom. Po svojom zosnulom otcovi, hollywoodskom producentovi, zdedila zjavne obchodnícky talent. Nestačil jej už len úspech v hereckej oblasti, chcela sa presadiť aj ako obchodníčka. A podarilo sa.

Že má dobrý obchodnícky nos prejavila tým, že vedela vycítiť, kde je ešte nejaká diera na trhu a začala jednať. A na jej zatiaľ najkontroverznejší produkt treba mať doslova nos, lepšie povedané čuch. Sviečka s vôňou jej vagíny mala ohromný úspech a napriek vysokej cene sa okamžite vypredala. 

Prvý manžel Gwyneth, s ktorým má deti, je spevák Chris Martin z kapely Coldplay:

​Úspešný predaj sviečky Paltrow povzbudil natoľko, že prišla s ďalšou šokujúcou ponukou. Potvrdilo sa jej, že práve intímna oblasť je to pravé orechové, s čím sa dá na trhu presadiť, a tak teraz ponúka sadu na odliatie mužskej pýchy. Po vyhotovení odliatku stačí následne zaviesť priložený motorček a páni môžu dať svojím partnerkám dokonalou vibrujúcu kópiu svojho mužstva. Herečka tento produkt považuje za jedinečný darček. A tento jej názor zjavne zdieľajú mnohí ľudia.

​Sotva totiž Gwyneth prišla s touto nevídanou ponukou na trh, už sa vypredala, aktuálne je na sklade len v tmavohnedej farbe. Musela obratom doplniť zásoby. Snáď sa ujde každému zo záujemcov o tento produkt, veď sa blížia Vianoce a čo osobitejšie sa už dá darovať pod stromček, ak nie silikónový kus samého seba. Už teraz je vysoko pravdepodobné, že Gwyneth v budúcnosti opäť niečím pikantným prekvapí verejnosť. Pohlavné orgány už má za sebou, možno príde rad na prsia, alebo zadok, ten je navyše univerzálny. 

Súvisiace články

Najčítanejšie