Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Očakávanej premiéry sa nedožil! Známy herec zomrel ako 57-ročný po utajenom boji s rakovinou!
Zdielať na

Očakávanej premiéry sa nedožil! Známy herec zomrel ako 57-ročný po utajenom boji s rakovinou!

Hoci stvárnil pred kamerou vyše stovku rôznych postáv, svet si ho zrejme bude najviac pamätať ako Stanforda Blatcha zo seriálu Sex v meste. Americký herec s dobráckym výrazom, Willie Garson, žiaľ, už ďalšiu rolu na svoje konto nepripíše.

Hviezda seriálov Sex v meste, Biele goliere, Hawai 5.0, Ally McBealová a mnohých iných, herec Willie Garson, zomrel vo veku 57 rokov po dlhodobých zdravotných problémoch. Portál TMZ priniesol informáciu, že malo ísť o rakovinu pankreasu, oficiálne ale túto diagnózu herec nikdy verejne nevyslovil a svoj boj viedol sám. 

Správu o Willieho úmrtí zverejnil v utorok v príspevku spolu s jeho fotografiou herec Titus Welliver. "Nemám slov. Milujem ťa, drahý brat. Je nás menej," napísal na Twitteri.

Pozrite si zostrih Willieho známych rolí:

Zakrátko nato potvrdil smutnú správu aj Willieho syn Nathen, ktorý napísal na Instagrame: "Tak veľmi ťa milujem, papa. Odpočívaj v pokoji a som veľmi rád, že si so mnou mohol zdieľať všetky svoje dobrodružstvá a toľko si toho dosiahol. Som na teba taký hrdý. Vždy ťa budem milovať, ale myslím, že je čas, aby si išiel za svojím dobrodružstvom sám. Navždy budeš pri mne". Nathena si Garson adoptoval v januári roku 2010 ako 8-ročného chlapca. Hoci v seriáli Sex v mesta hral veľmi presvedčivo homosexuála, v skutočnosti bol heterosexuál. Jeho partnerka, s ktorou boli spolu takmer 20 rokov, ale deti nikdy nechcela. Po rozchode sa herec rozhodol, že si tento sen splní a stal sa z neho aj veľký zástanca adopcií opustených, aj starších detí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nathen Garson (@nathen_garson)

Ešte v júli videli herca na pľaci so Sarah Jessicou Parkerovou pri nakrúcaní pripravovaného rebootu seriálu Sex v meste s názvom "And just like that", čo sa dá preložiť zhruba ako "A jednoducho len tak".  Nakrúcanie 10-dielneho  seriálu sa začalo v júni v New Yorku, vrátane pôvodného hlavného obsadenia, okrem postavy Samanthy Jones, ktorú stvárňovala Kim Cattrall. Tá po dlhoročných nezhodách s ostatnými účinkujúcimi, ako aj údajne prehnaných nárokoch na honorár, projekt odmietla. Už je jasné, že sa v ňom neobjaví ani Stanny, ako seriálová Carrie Bradshaw nežne volala postavu Willieho Garsona. Dátum premiéry seriálu ešte nie je známy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie