Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dominika Cibulková úprimne o svojej postave: Nebojím sa o tom hovoriť!
Zdielať na

Dominika Cibulková úprimne o svojej postave: Nebojím sa o tom hovoriť!

Archívna reportáž

Naša historicky najúspešnejšia tenistka Dominika Cibulková (32) nemá vzťah iba k tomuto bielemu športu, ale aj k móde. Rada si oblieka aj odvážne modely, čo by podľa niektorých kriticky naladených osôb vzhľadom na jej plnšiu postavu robiť nemala. Po narodení synčeka má ešte stále zopár kíl navyše, a keďže je nižšia, je to viditeľnejšie. Otvorene sa k tomu priznáva s tým, že robí všetko preto, aby sa dostala na želanú váhu.

Mladá temperamentná mamička rozhodne nepatrí ku konzervatívnym typom žien. Tomu zodpovedá aj jej vkus. Pohybuje sa v spoločnosti na akciách, kde sa na módu a perfektný outfit dbá, pričom tam nechýba veľakrát ani módna polícia. Tá nie vždy vyjadruje nadšenie z kreácií bývalej tenistky a aj názory v diskusiách nie sú vždy prívetivé. Známy stylista, ktorý s ňou spolupracuje, si však o tom myslí svoje. "Ja som na Dominiku, ale aj na našu spoluprácu v oblasti módy hrdý. Avšak OK, každý máme iný vkus. Za vrchol trápnosti a nechutnosti považujem však bodyshaming za postavu ktorejkoľvek ženy," konštatuje múdro Andrej Kusalík.     

V polovici septembra sa Dominika zúčastnila otvorenia pražskej pobočky istého salónu krásy a vybrala sa tam v skutočne odvážnych a neobvyklých šatách. Na čiernom body mala oblečené sieťované šaty, ktoré z jej postavy nezakrývali naozaj nič. Fotky sa, pochopiteľne, objavili aj na internete. Niektorí jej odvážny model odobrili najmä pre jeho originalitu, iní, ako už tradične, bývalú tenistku sfúkli pod čiernu zem, neraz absurdnými, či prázdnymi argumentmi, či lepšie povedané obyčajnými hejtmi. Obuli sa najmä do jej plnšej postavy, akoby bol nejaký zákon na miery. Bývala tenistka ale sebakriticky uznáva, že jej postava nie je celkom podľa jej predstáv, ale nevidí preto problém, aby sa nemohla obliekať aj odvážne, píše portál Super.cz.

Dominika sa po skončení kariéry nerozlúčila iba s tenisovými kurtami a športovými úspechmi, ale aj s postavou vrcholovej športovkyne:

​Dominika má pevnú postavu, ale popôrodné kilá na nej predsa len vidieť. "Bojovala som s kilami naviac a stále na tom makám. Nie som na váhe, na ktorej by som chcela byť, chcem sa do toho obuť. Môj metabolizmus horšie spaľuje, je to ťažšie. Makala som päťkrát týždenne kardio, mala som diétu, ale stále nie som na váhe, na ktorej by som chcela byť. Dáva mi to zabrať," zverila sa českému portálu Super.cz Doninika. "Nebojím sa o tom hovoriť. Nebola som so sebou spokojná. Chcem sa pekne obliekať, chcem sa páčiť svojmu manželovi. To bol spúšťač, aby som na sebe začala pracovať," dodala stále zaľúbená pani Navara.

Svojej prominentnej zákazníčky a najmä kamarátky Dominiky sa na sociálnej sieti zastal aj osobný stylista Andrej Kusalík:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa andrejkusalik (@andrejkusalik)

"Mám nižšiu svalnatú postavu. Svaly nezabúdajú, sú tam. Teraz robím veľa kardio. Po dvoch hodinách sa cítim lepšie, je to taká mentálna očista," vyjadrila sa na margo svojej postavy Dominika, ktorá sa zhruba pred dvomi rokmi rozlúčila s profesionálnou tenisovou kariérou a teraz sa venuje vlastnej tenisovej akadémii, kde pracuje s deťmi. Posledné roky v tenise cítila, že už pre ňu neznamená to, čo predtým. "Chceli sme dlhšiu dobu rodinu, už som tenisu nedokázala dávať sto percent. Tenis stále milujem, ale už sa mu nechcem venovať na profesionálnej úrovni," uzavrela rozhovor. Materstvo si užíva, ale nevzdáva sa ani spoločenského života a cestovania. Nezabúda sa pochváliť peknými fotkami na Instagrame, čo spôsobuje zrejme u podaktorých závisť, našťastie, Dominika si z neraz tupých komentárov ťažkú hlavu nerobí.

Súvisiace články

Najčítanejšie