Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Rytmus to opäť "zabil"! Mega prekvapenie od Jasminy, telefonát s Kanyem a veľké odhalenie!
Zdielať na

Rytmus to opäť "zabil"! Mega prekvapenie od Jasminy, telefonát s Kanyem a veľké odhalenie!

Archívna reportáž

Rytmus a Jasmina stále neopúšťajú pokojné vody absolútnej manželskej idylky. Dôkazom toho je aj výlet, ktorý ako prekvapenie zorganizovala pre svojho milovaného Patrika Jasmina. Síce na letisku už zistil, že letia do Madridu, ale ešte stále netušil prečo.

Keby sa robila anketa medzi dlhoročnými pármi a otázkou by bolo, čo robí vzťah krásnym a láskavým, iste by sa kdesi na popredných miestach objavilo plnenie snov tomu druhému. Niekedy stačí úplná drobnosť, aby dal človek najavo, že svojho partnera vnímal, keď o tom hovoril, inokedy to ale môže byť aj veľkolepé prekvapenie. A práve také čosi práve "spáchala" Jasmina svojmu manželovi Patrikovi.

Obaja vedno dnes pridali fotky z Madridu, kam si vyrazili bez synčeka Sanela užiť nielen krásy hlavného mesta Španielska. To ale ešte Rytmus netušil, čo pre neho Jasmina nachystala.

Vypočujte si slávny hit v podaní Španiela, na ktorého koncert vzala Jasmina svojho manžela:

Nebol by to on, aby sa nepochválil, a tiež by to nebol on, aby to nespravil vtipným spôsobom. V Instastories zdieľal vtipné videjko fingovaného telefonátu so super hviezdou Kanyem Westom, ktorému oznámil, aké prekvapenie si pre neho prichystala jeho Jasmina.

Instagram/RK

​"Počúvaj ma, manželka mi urobila prekvapenie, nasadol som do lietadla, nevedel som kam, a pozvala ma do Madridu, lebo ideme na môjho obľúbeného speváka Pitinga. Je to Španiel rómskeho pôvodu, ktorý formoval flamenco," nahlásil Rytmus vysmiatemu Westovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Pridal aj romantické fotky vo dvojici, no v jednom zo záberom poriadne prekvapil. Sediac na terase kaviarne zaostril na človeka pri vedľajšom stole a začal kričať: "Paľo Rusko! Paľo!" Samozrejme, nikto nereagoval, lebo zo známych dôvodov to bývalý politik byť nemohol, no treba uznať, že podoba to bola mimoriadna.

Instagram/RK

​Madrid si ale vtipkár Rytmus neužíva len s Jasminou, ako je zrejmé, pridal sa aj jej kamarát Milan Švingál, a tak o zábavu rozhodne s touto divokou partičkou nemôže byť núdza. Zrejme ale ide len o veľmi krátky výlet, Vrbovskí by bez svojho synčeka asi príliš dlho nikde nevydržali.

Súvisiace články

Najčítanejšie