Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bohuš Matuš priznal obrovský strach! Boj o prežitie!
Zdielať na

Bohuš Matuš priznal obrovský strach! Boj o prežitie!

Zdroj: instagram/BMaL

Neistá doba "covidová" poznamenala v nejakej miere snáď každého človeka na tejto planéte. Veľmi ťažké to mali najmä umelci, ktorí k svojej práci potrebujú publikum. Všetky verejné podujatia boli na dlhé mesiace zrušené a po krátkom letnom nádychu hrozí to isté. Uvedomuje si to aj spevák Bohuš Matuš (48) a nie je mu preto veľmi do smiechu. Má starosť o svoju rodinu s mladou manželkou Luciou (18) a iba deväťmesačnou dcérkou Natálkou.

V máji po ukončení lockdownov sa začalo ďalšie pekné obdobie v živote speváka Bohuša Matuša. Konečne sa oženil so svojou mladučkou partnerkou Luciou, ktorá sa v deň svadby stala zároveň aj plnoletou. Aj keď počet hostí bol kvôli nariadeniam vlády obmedzený, všetci sa dobre zabávali. Za svedka im bol najväčší boss českého šoubiznisu František Janeček (77), ktorý je aj akýmsi patrónom speváka, a na svadbe nechýbal ani producent Oldřich Lichtenberg. Od neho dostali Matušovci ako svadobný dar nové auto.

Oldřich Lichtenberg je producentom aj nového muzikálu Láska nebeská zostaveného z pesničiek Waldemara Matušku, ktorý bude mať premiéru 30. septembra. Jednu z rolí dostal aj Matuš. Ďalší muzikál, kde bude účinkovať, je Fantom opery, ktorého čaká obnovená premiéra v novembri. Ten produkuje František Janeček. Napriek tomu má o budúcnosť Bohuš Matuš obavy. Po neblahých skúsenostiach počíta aj s tým, že na jeseň a v zime nebude môcť kvôli covidu opäť hrať. Hoci sa javí ako veľký optimista, za posledné takmer dva roky, keď sa nemohol venovať svojej profesii, sa už na život pozerá skeptickejšie, píše portál Expres.cz.

Matuš vyznáva lásku svojej mladučkej manželke aj prostredníctvom piesní:

Spevák musí živiť rodinu, s ktorou sa iba nedávno presťahoval do rodinného domu v jednej okrajovej pražskej štvrti. Ten si zobrali do prenájmu a ten je poriadne mastný. "Niečo som našetril, tak snáď nejako vydržíme. Ale nie je to na nový dom," povedal Matuš, ktorý by najradšej býval vo vlastnom. Vzhľadom na situáciu s pandémiou však sú takéto plány v nedohľadne. "Mám strach o prácu. December je pre mňa mesiacom hojnosti. Je to mesiac, keď zarábam najviac peňazí a bojím sa, že mi opäť zakážu spievať. Obávam sa, že to bude boj o prežitie," priznáva Matuš.

 Bohuš Matuš sa obáva nadchádzajúcej tretej vlny pandémie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš (@bohus_matus_oficialni)

Hoci cez leto koncertoval v rámci projektu 5 draků v trucku, vystúpení nebolo veľa kvôli obavám organizátorov zo sprísňovania opatrení. "Teraz som našiel človeka, ktorý robí sólové koncerty, ale budeme to musieť opäť odložiť. Už viem, že od novembra to bude pre 100 ľudí a potom zase na sedenie doma," tvrdí zrejme dobre informovaný Matúš. "Som pesimista. Už viem, že sa tie veci dejú a my s tým nič nenarobíme," dodal nespokojný spevák. Je ale tiež možné, že kým sa jeho obavy naplnia, dá sa ešte slušne zarobiť. Ako sa zatiaľ ukazuje, v Prahe je po dlhej prestávke o divadelné predstavenia a koncerty skutočne veľký záujem. 

Súvisiace články

Najčítanejšie