Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Beňová prekvapila! K jej Leuške pribudne o pár mesiacov ďalšie dievčatko, prezradila už aj MENO!
Zdielať na

Beňová prekvapila! K jej Leuške pribudne o pár mesiacov ďalšie dievčatko, prezradila už aj MENO!

Archívna reportáž

Dlhoročná politička a europoslankyňa zažíva jeden z najkrajších rokov vo svojom živote. Nielenže má harmonický vzťah s o 16 rokov mladším partneom Ľubomírom, ale ešte sa jej podarilo aj takmer nemožné - 1. novembra sa stala minulý rok po druhýkrát mamou. A aby toho nebolo málo, obrovskú radosť jej robí aj jej syn Martin.

Stať sa v 52 rokoch mamou, to sa skutočne pošťastí len máloktorej žene. No zároveň je to dôkaz, že ak človek veľmi chce, všetko sa dá. Monike Beňovej k synovi, ktorý je len o tri roky mladší ako jej partner, pribudla minulý rok dcérka Lea. 

Beňovej nespočetne veľakrát necitlivo šplechli internetoví "držitelia múdrosti", že sa mala stať už skôr babkou ako mamou. Jej syn Martin ale akosi stále nemohol nájsť tú pravú a tak sa radosť z vnúčatka odkladala na neurčito a zatiaľ priviedla Beňová na svet dcérku.

Sestrička bola pre Martina perfektná príprava na vlastné dieťa:

​No aj táto téma je už v tomto momente celkom jasné vybavená. Martin Beňo sa v v sobotu oženil, a keďže ani šťastie nechodí nikdy samo, už v pondelok večer zverejnila europoslankyňa tú najkrajšiu novinu. "Chcela by som sa s vami, moji milí, takto večer ešte podeliť s šťastnou novinou v našej rodine. K Leuške nám pribudne budúci rok Larinka. Naša Grétka s Martinom budú mať dcérku. Všetci sa z toho nesmierne tešíme. Bude to ďalšia ženská posila v našom tíme," napísala nadšene budúca stará mama na Instagram.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Čo je ale ešte prekvapujúcejšie, takýto neobvyklý úkaz, teda keď sa rodič stane zakrátko aj starým rodičom, už raz v rodine mali. "V našej rodine sa tak trochu zopakuje história. Môj nebohý otec mal dva roky, keď sa jeho bratovi narodil starší syn," inak povedané, Monikina stará mama bola presne v pozícii, ako je Beňová. Mala dvojročného synčeka, keď sa jej starší syn stal otcom a tak sa radovala aj z vnúčika. Akokoľvek sa na to ľudia čudne pozerajú, v skutočnosti je to obrovské šťastie, ktoré svedčí nielen o dobrej kondícii ženy, ale aj tom, že jej bolo dopriate nekonečné množstvo lásky. Gratulujeme, rodinka Beňovcov!

Súvisiace články

Najčítanejšie