Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Otvorené priznanie seriálovej Brendy v poslednom štádiu rakoviny! Zoznam prianí nemá, plán je jasný!
Zdielať na

Otvorené priznanie seriálovej Brendy v poslednom štádiu rakoviny! Zoznam prianí nemá, plán je jasný!

Archívna reportáž

Jednou zo známych osôb, ktoré sa so svojou ťažkou diagnózou statočne pasujú, je aj Shannen Doherty (50) alias Brenda z Beverly Hills. Bojuje s rakovibou, a to dokonca v poslednom, štvrtom štádiu. Na život ale rozhodne nerezignovala. Pomáhajú jej pri tom priatelia a práca pri nakrúcaní filmov. Tento rok si zahrala minimálne v dvoch. Zatiaľ posledným projektom je životopisný film Zoznam života taiwansko-holandskej režisérky Roxy Shih. Hlavná hrdinka s potýka s podobným zdravotným problémom ako Shannen.

Za príležitosť zahrať si vo filme je Shannen veľmi vďačná, je to iste vítané rozptýlenie pri boji s chorobou. Životopisný film Zoznam života taiwansko-holandskej režisérky Roxy Shih totiž sleduje  život hrdinky s rakovinou prsníka. Vo filme sa snaží nadviazať vzťah so svojou dcérou, ktorú dala po narodení na adopciu. Spoločne zostavia zoznam želaní, ktoré by si chcela chorá žena splniť ešte pred smrťou. Doherty nehrá hlavnú postavu, ale objavuje sa vo filme ako jedna z vedľajších postáv.

V súvislosti s nakrúcaním a témou novému filmu sa chorá herečka objavila aj v panelovej diskusii, kde sa okrem iného hovorilo aj o rakovine. A Shannen mala k tejto téme, pochopiteľne, čo povedať. Vyjadrila spokojnosť, že režisérke, scenáristke ani ostatným členom tímu nemusela v ničom radiť, všetko vnímali a zachytili dokonale. "Bolo pre mňa naozaj neskutočným potešením byť toho súčasťou, každú sekundu som žasla, že môžem pracovať s takými skvelými ženami," pochvaľovala si ženský tím, ktorý sa vytvoril kvôli nakrúcania filmu. Sú to práve ženy, na ktoré sa obracia aj s radami na sociálnej sieti.

Shannen Doherty pred viac ako rokom so slzami v očiach oznámila, že sa jej rakovina vrátila v 4. štádiu, svoj osud však zobrala odvážne do rúk a snaží sa užívať si každý deň, ktorý je jej dopriaty:

Veľmi dbá na zdravý životný štýl, produkty bez umelých prísad, a to ani v rámci make-upu. To radí aj ostatným ženám. "Mám pocit, že v mojom verejnom živote, ktorý sa líši od môjho hereckého života, mám zodpovednosť hovoriť o rakovine a možno aj vzdelávať ľudí a povedať im, že ľudia v štvrtom štádiu sú stále nažive a veľmi aktívni," vyjadrila sa v jednej online diskusii."Môj manžel hovorí, že by ste nikdy nepovedali, že mám rakovinu," tvrdí herečka, ktorej v poradí tretí manžel je od roku 2011 fotograf Kurt Iswarienko. "Nikdy sa nesťažujem. Nehovorím o tom, je to súčasť môjho života," zverila sa Shannen s úprimnosťou svojim priaznivcom. "Nemám žiadny zoznam želaní, pretože budem najdlhšie žijúcim človekom s rakovinou," tvrdí skutočne s veľkou dávkou optimizmu.

 Shannen na nakrúcaní filmu List of a Lifetime:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando)

Doherty sa rada obklopuje priateľmi, často u nej možno vidieť herečku Sarah Michelle Gellar (44), s ktorou spolu vymýšľajú rôzne zábavky. Navštevuje ju občas aj herecký kolega Chad Michael Murray (39). S ním a s Bruceom Willisom (66) nakrúcala na jar prvú časť trilógie The Fortress (Pevnosť). Zdieľala z neho aj fotku s vtipnou poznámkou k zakrvavenému Willisovi vedľa nej. "Pekelne dobrý deň to v práci bol," okomentovala ho. "Čo si mu urobila?" vtipne zareagovala jej priateľka Sarah Gellar. Zdieľal ho dojemnými slovami aj režisér filmu. "Som rád, že ťa môžem znova usmerňovať. Je mi cťou, že som ťa obsadil šesťkrát za tých 8 rokov, čo sa poznáme. Si taká silná! Skvelá práca dnes! Rozplakala si ma,“ napísal Bressack k záberu. Nepochybne všetci si želajú, aby sa vízia Shannen, že si požije ešte pekných pár rokov, skutočne splnila. 

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie