Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nie je až taká dokonalá?! Ľudia sa smejú z retušovanej fotky Andrey Verešovej!
Zdielať na

Nie je až taká dokonalá?! Ľudia sa smejú z retušovanej fotky Andrey Verešovej!

Archívna reportáž

Nevšedný život, aký žije modelka Andrea Verešová (41), láka na jej profil na sociálnej sieti takmer 400 000 užívateľov. Obdivujú však v prvom rade zrejme jej krásnu tvár, perfektné telo i luxusné modely. Andrea si na dokonalosť veľmi potrpí, preto sa o seba veľmi stará, no ako sa zdá, občas si pomôže na fotografiách aj photoshopom.

Andrea Verešová si už zrejme zvykla, že jej fotografie sú podrobované detailnému skúmaniu. Napokon, závisť je rozšírená ľudská vlastnosť, treba s ňou vždy počítať. Andrea v tomto smere priam provokuje. Má úspešného, bohatého a navyše fešného manžela, dve krásne deti - dcérku Vanessu a syna Daniela Tobiáša, užíva si luxusné dovolenky v obľúbených svetových destináciách a nosí modely najznámejších svetových značiek. Navyše dokázala vyštudovať právo a byť úspešná aj ako exkluzívna modelka. Z toho môže niekoho aj šľak trafiť.

Na snímkach z paluby jachty sa predviedla v odvážnych čiernych plavkách, so slnečnými okuliarmi na očiach a so zlatými doplnkami. Niečo na nich ale nesedelo. Podľa pozorných sledovateľov prešla fotografia nepodarenou retušou, inak sa dá ťažko vysvetliť miznúce zábradlie, až príliš vychudnuté stehná či nápadne rozmazané vlasy Verešovej. Vo svete sú až absurdnými úpravami fotografií známe najmä sestry Kardashian, ktorým občas ubudne aj nejaký ten prst, nielen kilá, Andrea teda ešte má čo doháňať.

Andrea nikdy netrpela nedostatok sebavedomia a veľmi dobre vie, ako byť sexi aj pri dvoch deťoch:

​Niektorí sledovatelia sa však pustili do detailnejšieho opisu zásahov photoshopu na Verešovej. Všimli si, že na fotke vyzerajú zvláštne rozmazané konce jej vlasov, ktoré sa navyše neprirodzene prelievajú cez seba, ako aj jej príliš chudé stehná, alebo silne upravené boky a pás. To všetko by ale možno ešte prešlo, no nevidieť kúsok zábradlia, o ktoré sa Andrea opiera. Je jasné, že tam musel zasiahnuť nejaký softvér. Našťastie pre Andreu, väčšina jej fanúšikov ocenila skôr plavky, v ktorých vyzerala Andrea vynikajúco. Skutočne by si nemusela kaziť renomé absurdnými úpravami, keď aj bez nich by bolo výsledok fantastický.

Táto fotografia Andrei spôsobila niektorý divákom Instagramu na čele vrásky:

Zrejme si ale v rámci svojho perfekcionalizmu Andrea dohovoriť nedá. Tým, že používa programy na úpravu fotografií, sa ani veľmi netají, na čo by si mali jej obdivovatelia už zvyknúť. Svet sociálnych sietí je plný rôznych ilúzií, čo môže vyvolávať nereálne predstavy o skutočnom svete najmä u detí a veľmi mladých ľudí. Spolu so svojimi idolmi prežívajú ich luxusný život odtrhnutý od bežného života obyčajných ľudí. No čo je najhoršie, mnohí upadajú do depresií, keď porovnajú svoj skutočný život s tým prezentovaným infuencermi a celebritami. A to rozhodne v poriadku nie je.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie