Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krásna Chrissy Teigen šokuje! Nechala si odsať tuk z tváre a sekla s TÝMTO neduhom!
Zdielať na

Krásna Chrissy Teigen šokuje! Nechala si odsať tuk z tváre a sekla s TÝMTO neduhom!

Archívna reportáž

Americká modelka, známa aj z televíznej obrazovky, aj ako influencerka, Chrissy Teigen (35), mala donedávna výrazne plné líca, ktoré boli do značnej miery jej poznávacím znamením. Zrejme sa ale tvár krásky zmenila do podoby, ktorá už výrazne kontrastovala s jej štíhlou líniou a tak sa modelka rozhodla pre radikálne riešenie.

Chrissy Teigen nie je z tých, ktoré taja zákroky na svojom tele. Minulý rok s fanúšikmi na sociálnej sieti obšírne diskutovala o svojich prsných implantátoch, ktoré si nechala odstrániť. V roku 2017 zas prezradila, že si dala odsať tzv. liposukciou nadbytočný tuk v oblasti podpazušia. Vlani však zdieľala so svojimi sledovateľmi aj veľké trápenie, ktoré prežívala zo straty svojho tretieho dieťatka, ktoré to nezvládlo už v brušku a v piatom mesiaci odišlo. Nedokázala sa s tým dlho vyrovnať bez alkoholu, ale po pár mesiacoch sa jej to podarilo. Zverila sa, že sa snaží zostať triezva odvtedy, čo si prečítala knihu Quit Like a Woman, ktorú jej darovala autorka Holly Whitaker. Začala aj pravidelne cvičiť, aby schudla nabrané kilogramy, ale na tvári to akosi nešlo.

No zrazu prekvapila Teigen svojich fanúšikov tým, že sa v tvári výrazne zmenila. "Nechala som si odtiaľto odsať tuk," prezradila vo svojich instastories a ukázala na líca. "A pretože som prestala piť, rozdiel je naozaj vidieť. A páči sa mi to," pochválila sa. Treba uznať, že jej to svedčí, aj keď ju to riadne zmenilo, no za celkovú spokojnosť to iste stálo. Keď sa minulý mesiac zamýšľala nad uplynulým rokom priznala, že stále čelí pokušeniu piť. Tridsaťpäťročná autorka veľmi populárnej kuchárskej knihy Cravings zverejnila začiatkom septembra video, na ktorom sa pokúša cvičiť, zatiaľ čo po nej lezú dcéra Luna a syn Miles. "Dnes mám 50 dní triezvosti," pochválila sa v popise.

Chrissy a John Legend oznámili ich zatiaľ posledné tehotenstvo prostredníctvom videoklipu k piseni Wild, dieťatko sa jej, žiaľ, donosiť nepodarilo a potratila v pokročilom štádiu tehotenstva:

"Mal by to byť takmer rok, ale na ceste som mala niekoľko (vínnych) zakopnutí. Toto je moja zatiaľ najdlhšia séria! Ešte stále neviem, či už nikdy nebudem piť, ale viem, že mi to už vôbec neslúži," zverila sa Teigen. "Tento týždeň cvičím už tretí deň, čo je pre mňa neslýchané, a moje medvieďatá mi to neuľahčujú," prezradila k naštartovaniu zdravého životného štýlu.

Chrissy sa rozhodla zvýrazniť línie svojej tváre s pomocou odborníkov na estetickú medicínu: 

Na tento jej príspevok reagovali v komentároch mnohí s porozumením a podporou, vrátane jej manžela Johna Legenda, ktorý jej poslal sériu červených srdiečkových emotikonov. "Ľúbim ťa," vyznala sa jej kamarátka. "To chce odvahu," napísala zas iná blízka duša. "Som na teba taká hrdá! Úprimne povedané, ja už naozaj veľa nepijem. Necítim sa byť vďaka tomu taká napätá a milujem to, ako sa cítim za triezva. Som na teba hrdá, dievča," zdieľala s Chrissy svoju skúsenosti Christine Quinn zo seriálu Selling Sunset. Aj Teigen priznala, že sa z celodenného pitia cítila veľmi unavená a nemohla ani spať. Mala toho vraj dosť a preto odhodlane začala so zdravou životosprávou. A ako je známe, alkohol obsahuje aj kopu zbytočných kalórií navyše a tiež je neraz za opuchmi. To je to posledné, čo by Chrissy chcela, najmä potom, čo si nechala tvár vylepšiť odborníkmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie