Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Madonna nemá vek! Ukázala sa v posteli úplne hore bez, ako za starých čias!
Zdielať na

Madonna nemá vek! Ukázala sa v posteli úplne hore bez, ako za starých čias!

Archívna reportáž

Má 63 rokov, no ani na to zďaleka nevyzerá a už vôbec sa tak nespráva. Od kráľovnej popu len ťažko možno očakávať, že si po dosiahnutí seniorského veku zrazu sadne do hojdacieho kresla, prikryje sa dekou a bude lúštiť krížovky. No to, čo predvádza, si nedovolí ani drvivá väčšina mladých hviezd.

Viac ako spev preslávilo Madonnu Louise Veronicu Ciccone v začiatkoch jej kariéry jej škandalózne vystupovanie. V 80. rokoch patrila k prvým speváčkam, ktoré to skúsili dočista otvorene cez erotiku a ako je už zrejmé, oplatilo sa. Hoci kvalitu jej spevu vždy mnohí spochybňovali, nikto nemohol ani ceknúť, čo sa týkalo jej sexappealu. Nahota predáva a to vie 63-ročná Madonna už dobrých 40 rokov.

Je ale tak trochu prekvapivé, že ani po dosiahnutí seniorského veku neubrala zo svojich zvyklostí ani o kúsok. Odkedy objavila krásy Instagramu, pravidelne fanúšikov zásobuje viac či menej škandalóznymi príspevkami.

Madonna sa ukázala v plne paráde pred pár dňami na odovzdávaní cien stanice MTV:

Aktuálne využila na "pretŕčanie" svojho stále dokonalého tela aj udeľovanie hudobných cien MTV, keď ukázala svoj perfektne tvarovaný zadok, ale vzbudila pozornosť aj veľmi sporým odevom pozostávajúcim len z korzetu a závoja. Aby toho nebolo málo, pridala čosi aj zo súkromia. 

Madonna provokovala aj outfitom na párty po odovzdávaní cien:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Nevedno kto, no možno aj jej mladučký priateľ, nafotil speváčku v lascívnych polohách na posteli, pričom na sebe nemala nič, len úsporné nohavičky a sieťované pančuchy. Nahé prsia prekryla len len veľmi úsporne pre potreby Instagramu červeným Xkom, prípadne nedbanlivo si ich držala rukami. Treba uznať, že asi nikto by nepovedal, že sa práve pozerá na "dôchodkyňu" a jej odvahu ocenili aj mnohí kolegovia zo šoubiznisu.

Súvisiace články

Najčítanejšie