Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Totálny zvrat v živote Gottovej?! Nový vzťah a návrat do Česka!
Zdielať na

Totálny zvrat v živote Gottovej?! Nový vzťah a návrat do Česka!

Archívna reportáž

Po pár mesiacoch života vo fínskych Helsinkách sa Dominika Gottová (48) opäť vážne zaoberá myšlienkou vrátiť sa do Prahy, z ktorej celkom zúfalavo februári odišla. Začiatkom októbra by sa mala nakrátko kvôli istým záležitostiam vo svojom rodnom meste opäť ocitnúť a vraj popritom bude zisťovať, aké šance tam má získať prácu. V Helsinkách sa jej v tomto smere vôbec nedarí, navyše nemá tam pri sebe ani manžela Tima Tolkkiho, ktorý bol hlavným dôvodom jej odchodu z Prahy. Timo si totiž opäť bezstarostne užíva slnečné Mexiko a tak skoro sa domov vrátiť nehodlá.

Dominika Gottová sa akosi nevie poučiť zo svojich chýb, ktoré spôsobujú jej neustálu nespokojnosť. Zrejme aj v raji by si našla niečo, čo by jej nesedelo, zdá sa. Azda za to môžu jej rodinné pomery, keď sa jej rodičia postarali o skutočne neobvyklé detstvo, no nie v tom najlepšom význame slova. Slávny otec ju roky zapieral a potom jej zas ukázal naplno bohémsky spôsob života, ktorý sa jej, vtedy ako nezrelej mladej slečne, veľmi zapáčil. Aj manžela si Dominika vybrala práve z bohémskych hudobných kruhov.

Manželstvo s gitaristom Timom bolo veľmi voľné, nevera u oboch nebola výnimkou, no podobne na tom bol aj otec Dominiky, Karel Gott, a tak to brala azda ako normu. Vraj mala okolo stovky rôznych sexuálnych zážitkov s mužmi aj so ženami, ako napísala vo svojich spomienkach. Aj keď zrejme už vekom od toho upustila, zdá sa, tomu tak nie je v prípade jej manžela Tima Tolkkiho (55). Ten žije striedavo už tretí rok v Mexiku, kde sa okolo neho točia mladé ženy, čo rád zverejňuje aj na Facebooku. Občas sa vracia do Fínska, ako tomu bolo v máji kvôli Dominike, ale dlho nevydržal a je už zas späť v slnečnom Mexiku.

Dominika pred odchodom z Česka ešte stihla vydať knihu spomienok na otca:

​Keď nedávno oznámil Dominike, že sa nevráti skôr ako pred Vianocami, celkom ju to zložilo. Neposiela jej odtiaľ ani sľúbené peniaze, ktoré jej veľmi chýbajú, a tak sa rozhodla obrátiť s prosbou o pomoc na jej talianskeho nápadníka Cristiana, píše portál Ahaonline.cz. Je rozvedený a žije v Helsinkách kvôli svojmu synovi. "Nečakala som, že sa vďaka tomu obnoví náš vzťah. Som rada, že ho mám, inak by som to nezvládala," zverila sa Aha! Gottová. "Stretla som ho v reštaurácii Kabuki, kde som pracovala. Chodieval tam jesť. Dal mi telefónne číslo a povedal mi, aby som mu zavolala, že niekam si vyjdeme. Povedala som mu, že nemôžem, že som vydatá. Pri jeho štvrtej návšteve v reštaurácii ma prehovoril," vysvetlila podrobnejšie Dominika.

​"Je o šesť rokov starší ako ja. Povedala som o ňom Timovi, keď sme sa otvorene rozprávali o tom, že spolu chodíme. Vedel o mojich manželských problémoch, ale nikdy ich nechcel rozoberať do hĺbky," tvrdila svojho času. Teraz sa situácia zmenila a Dominika sa mu so svojimi problémami pravidelne zveruje. V minulosti s ním vraj bola aj v Taliansku. "Raz som s ním letela do Ríma na trojdňovú dovolenku. Boli sme tam na motorkárskom zjazde, ale Timo nevedel, že som tam s ním. Povedala som, že tam idem na koncert," spomínala pred časom Dominika na svoj dobrodružný výlet s milencom. Hoci pri Dominike jeden nevie, či jej ďalšie rozhodnutie bude racionálne, opustiť Tima by jej iste odporúčala väčšina ľudí, ako sa aspoň javí v diskusiách na internete. Možno je nový vzťah dobrá šanca.

Súvisiace články

Najčítanejšie