Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Poriadny šok pre Cibulkovú! Kým si užíva na dovolenke, v Bratislave jej vykradli byt!
Zdielať na

Poriadny šok pre Cibulkovú! Kým si užíva na dovolenke, v Bratislave jej vykradli byt!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková spôsobila minulý týždeň rozruch na spoločenskej akcii v Prahe, keď tam zavítala podľa hesla "ani nahá, ani oblečená" v trblietavej sieťovine od známej českej módnej návrharky. Vzápätí nato ale začala na sociálnu sieť pridávať fotky z dovolenky, netušiac, že doma ju bude čakať poriadne nepríjemné prekvapenie.

Dominika Cibulková vyrazila na rozlúčku s letom v Európe a vybrala si jeden z najkrajších kútov starého kontinentu - romantické Toskánsko. Vzala som sebou aj svoju rodinku. "Môj malý macko s nami cestuje po svete," napísala Dominika k fotke so synčekom.

Pridala aj video z vily, ktorú si prenajali, a je skutočne sa na čo pozerať. Očarená je aj naša najúspešnejšia tenistka. "Sme po prvýkrát v Toskánsku a myslím, že sme sa zamilovali," stojí v popise k videjku v instastories.

Cibulková stratila sympatie mnohých po jej prešľape s neoprávneným očkovaním:

​Kým podľa záberov si v Taliansku užívali absolútnu pohodu popíjajúc miestne vyhlásené vínko, v Bratislave sa udialo niečo, čo jej idylku rozhodne pokazilo. "Policajti bratislavskej kriminálky vyšetrujú okolnosti vlámania do jedného z bytov v bratislavskom Starom Meste, ku ktorému došlo dnes v nočných hodinách," uviedli policajti na sociálnej sieti a netrvalo dlho a rozkríklo sa, že ide o jeden z bytov Dominiky Cibulkovej. Viac informácií zatiaľ polícia vzhľadom k prebiehajúcemu vyšetrovaniu nezverejnila. 

Zdá sa, že okázalý životný štýl bývalej tenistky zlodejov priam priťahuje. Tento nepríjemný zážitok totiž nerieši po prvýkrát. V čase, keď sa jej narodil Jakubko, teda v júni minulého roku, jej vykradli luxusnú chalupu na Záhorí. Škoda vtedy, našťastie, nebola až taká vysoká, otázne je, či bude môcť toto skonštatovať aj po zhrnutí zmiznutých vecí z jej bratislavského bytu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie