Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ďalší šok pre Gottovú! Jej manžela vypočúvali policajti po drogovej razii!
Zdielať na

Ďalší šok pre Gottovú! Jej manžela vypočúvali policajti po drogovej razii!

Archívna reportáž

Chvíľu nebolo počuť o tom, čo prežíva Dominika Gottová po jej opätovnom návrate vo Fínsku, ale už sa to začalo opäť meniť. Aj keď tam nezažíva nepríjemnosti v súvislosti s dotieravou zvedavosťou verejnosti na jej súkromie a rôznymi zlomyseľnými narážkami na ňu, idylka to nie je taktiež. Nemôže si zohnať prácu a navyše od nej odišiel do Mexika aj jej manžel Timo Tolkki (55), údajne aby tam niečo zarobil. Má sa tam zdržať až do Vianoc. Teraz však Dominike zvestoval zlé správy.

Dominika zrejme priam priťahuje nepríjemnosti. Už jej narodenie nesprevádzalo šťastie u oboch rodičov. Jeden o jej príchode na svet najskôr netušil, potom sa k nej nechcel vôbec priznať. Trvalo nejakú chvíľu, kým to napokon urobil. Potom zas istú dobu Dominiku hýčkal, až ju zrejme odtrhol od životnej reality. Nebol to nikto iný, ako najväčšia česká hviezda Karel Gott. Veľmi sa jej zapáčil bohémsky spôsob života, ktorý kedysi jej otec vyznával, a azda aj preto podľahla čaru fínskeho rockera Tima Tolkkiho. Užívala si s ním jeho koncertovanie spojené s cestovaním a bohatým spoločenským životom a po deťoch vraj vôbec netúžila.   

Ale bohémsky spôsob života má aj svoje tienisté stránky. Jednak je veľmi náročný po finančnej stránke, ale tečie tam prúdom aj alkohol a vyskytujú sa v nemalej miere aj drogy. Tomu sa zrejme nevyhli ani Dominika s manželom. Financie sa im stále stenčovali, ale závislosť od omamných látok sa skôr stupňovala. Na Tima doľahli ťažké depresie a tie postupne prešli aj na krehkú Dominiku. Život páru šiel od desiateho k piatemu. Otec Dominiky, Karel Gott, jej síce sem-tam pomohol po finančnej stránke, ale inak na ňu nemal dosah. Okrem toho sa jeho pozornosť začala sústrediť na novú rodinu s Ivanou, s ktorou má dve dcéry.

Vypočujte si Timovo umenie hry na gitare:

V Mexiku sa Timo Tolkki cíti posledné dva roky veľmi dobre. Má tam vraj lepšie príležitosti na koncertovanie a učí záujemcov aj hru na gitaru, v ktorej je uznávaným majstrom. Navyše je tam skoro po celý rok pekné slnečné počasie, čo prospieva jeho zdraviu. Mexiko je ale známe aj rozsiahlou mafiánskou činnosťou spojenou s drogami. Práve kvôli nim mal Timo teraz nepríjemnosti a hneď o nich informoval aj Dominiku. "Volal, že v klube v Santiagu de Querétaro, kde vystupoval, zasahovala polícia. Že tam počas koncertu vtrhla a vypratali ho. Vraj kvôli podozreniu z distribúcie drog," nariekala vraj Dominika do telefónu, keď ju kontaktoval portál Ahaonline"Timíka vzali na výsluch a po niekoľkých hodinách ho prepustili, ale niektorých návštevníkov tam držali dlhšie," rozrušene dodala. 

Timo si užíva popularitu v exotickom Mexiku, nevyhol sa však aj nepríjemnostiam:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Timo Tolkki Official (@t.tolkki)

Dominika Gottová vôbec nepripúšťa, že by jej Timo mal niečo spoločné so šírením drog v klube. "Timo je čistý, v ničom nejde. Má svojich starostí dosť, berie lieky na svoju maniodepresiu, na ktorú sa už roky lieči, ale inak nič iné," odmietla akékoľvek špekulácie, že by mohol byť zapletený do prípadu okolo drog v klube. "Strašne mi chýba a tŕpnem hrôzou, čo sa ešte stane! Musím chodiť na pracovné pohovory a toto ma naozaj nenecháva pokojnou," zverila sa so svojimi starosťami. Na Timovi je vraj veľmi závislá, preto s jeho odchodom do Mexika nebola vôbec nadšená. O to viac ju zasiahla správa, že si tam predĺžil pobyt až do Vianoc. "Zlomila sa. Je závislá od Tima. Psychicky aj finančne. Nečudujte sa," tvrdí Aha! jej priateľka. Skutočne sa zdá, že osud skúša, koľko toho ešte Dominika znesie.

Súvisiace články

Najčítanejšie