Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Desivá nehoda! Známy spevák vypadol z helikoptéry!
Zdielať na

Desivá nehoda! Známy spevák vypadol z helikoptéry!

Bývalý frontman kultovej kapely 90. rokov v sobotu popoludní zverejnil na sociálnej sieti fotografiu svojej tváre, ktorá po nehode vyzerá byť poriadne doráňaná. Je ale zrejmé, že hoci znie pád z helikoptéry hrozivo, zjavne to nebolo také dramatické.

Líder už neexistujúcej britskej kapely Oasis, 48-ročný Liam Gallagher si po páde z vrtuľníka spôsobil zranenia tváre. Podľa fotky, ktorú zverejnil, má rany na čele, nose a hornej pere.

Liam na Twitteri uviedol, že je "v poriadku", a s vtipom na svoju adresu poznamenal, že "rock and roll nie je mŕtvy", keď sa prirovnal k divokému bubeníkovi skupiny The Who Keithovi Moonovi.

Pripomeňte si najväčší hit kapely Oasis, ktorým odštartovali skvelú kariéru, až kým sa bratia Gallagherovci nepohádali:

Liam napísal: "Tak pozrite sa, včera večer som vypadol z helikoptéry". Neskôr ešte mierne cynicky k fotke svojej doráňanej tváre dodal: "Už mám titulku na svoj nový album". Záhadou ale ostáva, ako dokázal vypadnpť z helikoptéry. Jasné je len to, že už iste nebola vo vzduchu, to by boli následky iste značne horšie.

Istý fanúšik sa narovinu spýtal: "Ako si, dočerta, vypadol z helikoptéry, Liam?" Odpoveď speváka ale vôbec nič neobjasnila: "No, to mi povedz ty!" Z toho sa dá usudzovať, že ani sám nevie, ako sa to stalo a išlo skutočne o nehodu zapríčinenú nepozornosťou, či nešikovnosťou. Jeden z fanúšikov priznal, že má podobnú skúsenosť, keď pri vystupovaní z helikoptéry jednoducho vynechal schodík, stratil rovnováhu a pristál tvrdo na zemi. No už čoskoro sa fanúšikovia dozvedia, ako presne sa to stalo - pri vystupovaní ho totiž nakrúcali a zábery použije vo svojom novom klipe, ako tvrdí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie