Jasno
14°
Bratislava
Najsmutnejší hrdina! Len 11-mesačné krstniatko hviezdnej herečky zachránilo tri deti!
Zdielať na

Najsmutnejší hrdina! Len 11-mesačné krstniatko hviezdnej herečky zachránilo tri deti!

Zdroj: Instagram/Sharon Stone

Slávna hollywoodska herečka Sharon Stone sa stala minulý rok sa stala krstnou mamou chlačpeka Rivera Stonea a veľmi sa z toho tešila. Jej traja adoptívni synovia sú už odrastenejší, a preto si užívala prítomnosť rozkošného bábätka svojho brata. Jeho fotografie aj videá často umiestňovala aj na sociálnu sieť. Nedávna náhla strata krstniatka bola pre ňu veľkým a nesmierne bolestným šokom.

Sharon Stone minulý rok v septembri požiadal brat Patrick Stone, aby sa stala krstnou mamou jeho novonarodeného synčeka, čo s radosťou prijala. Na sociálnej sieti vtedy hneď zverejnila s hrdosťou jeho fotku. "Pozrite sa, kto ide domov: River William Stone," napísala v popisku k fotografii, kde novorodenec sedí pripútaný v sedačke auta. Nestretol sa ani rok s rokom a s bolesťou na srdci na Instagrame zdieľala tentokrát, žiaľ, jeho fotografiu so smutným odkazom:"River William Stone 8. septembra 2020 - 30. augusta 2021". Za tento dojemný príspevok sa dočkala mnohých kondolencií od fanúšikov, aj od mnohých kolegov zo šoubiznisu. 

Ešte počas minulého víkendu s nádejou zdieľala Sharon fotku malého Rivera napojeného na prístrojoch a prosila o modlitbu za neho. Toho našli rodičia v jeho detskej postieľke v zlom stave, avšak presnú príčinu, prečo sa tak stalo, herečka doteraz neuviedla. "Môj synovec a krstný syn River Stone bol dnes nájdený vo svojej postieľke s totálnym zlyhaním orgánov," zdieľala hroznú správu hviezda z filmu Základný inštinkt. "Prosím, modlite sa za neho. Potrebujeme zázrak," dodala Sharon, ktorá sa vtedy nachádzala pracovne v talianskych Benátkach, kde fotila pre prestížnu značku Dolce & Gabbana.

Pozrite si kompiláciu ukážok z filmov, v ktorých zahviezdila Sharon Stone:

Žiaľ, zázrak sa nekonal. Lekári napriek veľkej snahe nedokázali dieťaťu pomôcť. Na svojom instagramovom profile po úmrtí svojho krstného syna zverejnila herečka dojemné spomienkové video. "Stal sa hrdinom, ktorý po smrti prospel tomuto svetu oveľa viac, než by väčšina z nás mohla dúfať," pripísala Sharon Stone k nemu. River († 11 mesiacov), ktorý zomrel 30. augusta, sa stal napokon podľa vôle jeho rodičov darcom orgánov. Tým zachránil pred smrťou tri ďalšie malé deti. "Och, Sharon, je mi tak ľúto tvojej straty. Posielam lásku celej tvojej rodine," napísala herečka Melanie Griffith. V podobnom duchu sa niesli aj komentáre s kondolenciami od herečiek Selmy Blair, Naomi Watts, Allysy Milano či Andie McDowell.

Sharon smúti za svoji synovcom aj prostredníctvom príspevkov na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

​Herečka vie, čo je strata dieťaťa, keďže niekoľkokrát potratila. Rozhodla sa, že si adoptuje spolu s jej vtedajším manželom Philom Bronsteinom chlapca menom Roan. Po jeho adopcii však nasledoval rozvod a Sharon zostala na výchovu chlapca sama. Po rozvode ju navyše postihla mŕtvica. Našťastie sa vyliečila a uvedomila, čo je v živote najcennejšie. Ako matka sa cítila byť šťastná, a preto sa rozhodla, že si adoptuje ďalšie deti. K malému Roanovi pribudli chlapci Laird a Quinn. V roku 2017 dostala dokonca ocenenie “Matka roka”. “Som vďačná, že si ma moji chlapci vybrali za svoju matku, som šťastná mama. Materstvo nebolo pre mňa ľahké, ale moji anjeli mi dali svoju lásku. Sme šťastná rodina a sme pripravení brániť toto krédo," uviedla v ďakovnej reči. Snáď jej v týchto krušných chvíľach jej chlapci vnášajú aspoň trochu svetla do života.

Súvisiace články

Najčítanejšie