Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Slávna herečka prosí o modlitbu! Len 11-mesačnému chlapčekovi zrazu zlyhali vnútorné orgány!
Zdielať na

Slávna herečka prosí o modlitbu! Len 11-mesačnému chlapčekovi zrazu zlyhali vnútorné orgány!

Archívne video

Americkú hviezdu Sharon Stone (63) posledné roky postihli rôzne zdravotné problémy, najvážnejšou bola mozgová príhoda. Aj preto si dáva na svoje zdravie veľký pozor. Údajne nie je ochotná nakrúcať žiadny film, ak vo filmovom štábe nie sú všetci zaočkovaní proti covidu. Pred rokom túto chorobu dostala jej mladšia sestra, ktorá trpí lupusom a všetkých varuje, aby covid nepodceňovali. Teraz sa zas Sharon trápi kvôli zdraviu maličkého synovca, ktorému je aj krstnou mamou.

Na sociálnej sieti zverejnila hollywoodska hviezda Sharon Stone, ktorá sa aktuálne nachádza v Benátkach, veľkú prosbu o modlitbu za jej ťažko chorého synovčeka. Len minulý rok v septembri sa narodil jej bratovi Patrickovi syn River a brat ju požiadal, aby sa stala jeho krstnou mamou, čo s radosťou prijala. Na sociálnej sieti vtedy hneď zverejnila s hrdosťou jeho fotku. "Pozrite sa, kto ide domov: River William Stone," napísala v popise k fotografii, kde sedel novorodenec pripútaný v autosedačke. Začiatkom januára zas zdieľala rozkošnú fotografiu Rivera, na ktorej sa usmieva zabalený v mikine s kapucňou.

Situácia sa ale, žiaľ, odvtedy celkom otočila. Sharon prostredníctvom sociálnej siete v piatok zúfalo prosila o pomoc. "Môjho synovca a krstného syna Rivera Stonea dnes našli v postieľke s totálnym zlyhaním orgánov," napísala herečka zo Základného inštinktu pod zdrvujúcu fotografiu Rivera napojeného v nemocnici na prístroje. "Prosím, modlite sa za neho. Potrebujeme zázrak," poprosila fanúšikov. Odvtedy však herečka, ktorá je v Benátkach, nedala žiadne ďalšie správy. Modelka Cindy Crawford zareagovala: "Modlitby pre tohto malého anjelika". Vzápätí sa pridala aj Kate Hudson: "Posielam svetlo a liečivú lásku". Podporu prejavili aj mnohí ďalší.

Pripomeňte si Sharon v jej prelomovej úlohe:

Nedávno sa Sharon Stone dostala na titulky novín po tom, ako neoblomne trvala na tom, aby sa všetci na pľaci nového projektu, na ktorom mala pracovať, dali zaočkovať proti koronavírusu. "Ponúkli mi prácu - dobrú prácu, prácu v Atlante, ktorú chcem naozaj robiť. Preto mi vstávajú vlasy dupkom... pretože Cech amerických producentov nezaručí, že všetci v našom seriáli budú zaočkovaní predtým, ako nastúpim do práce," zverila sa so svojou starosťou sledovateľom jej profilu na Instagarame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

"Pôjdem do práce skôr, ako budú všetci v mojej šou zaočkovaní? Nie, nepôjdem. Hrozí mi, že prídem o prácu? Áno. Stratím prácu, ak nebudú všetci v mojom programe zaočkovaní? Áno, môžem. Budem sa zasadzovať za to, aby sme všetci, ktorí ideme na nakrúcanie, boli zaočkovaní? Áno, budem. Prečo? Pretože je to smiešne, aby sme museli chodiť do práce, kde nie je bezpečne," viedla na sociálnej sieti sama so sebou dialóg. Hollywoodska hviezda ale musí terazu prežívať skutočne krušné chvíle, keď jej synovcovi nevedno prečo zlyháva organizmus, a nie je v tom toľko obávaný covid. Snáď jeho mladý organizmus zabojuje a čoskoro prídu dobré správy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie