Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Veľká radosť v hereckej rodinke Jakabovcov! Bruško sa už nedá skryť!
Zdielať na

Veľká radosť v hereckej rodinke Jakabovcov! Bruško sa už nedá skryť!

Archívna reportáž

Hoci o tom toľko nevykrikujú, patria medzi najzaľúbenejšie a najharmonickejšie páry v slovenskom šoubiznise. Herecký pár Robo Jakab a Anna Rakovská si svoje áno povedali v lete 2018 pod holým nebom v Banskej Štiavnici v úzkom kruhu rodiny. Neuplynul poriadne ešte ani rok, čo sa im 3. septembra narodila dcérka a už je to tu opäť!

Tesne pred oslavou prvých narodenín dievčatka s neobvyklým menom Agnes sa jej rodičia, Robo a Anička Jakabovci rozhodli podeliť so svetom o šťastnú novinu. Zrejme už nemalo ďalej zmysel tajiť rastúce bruško.

Sympatický pár, známy napríklad aj z jojkárskeho seriálu Bodka, sa vedno dohodol, že správu oznámia na svojich profiloch na Instagrame. A neboli by to oni, ak by to nespravili vtipnou formou.

Robo svoje dievčatá zbožňuje:

​Kým Anička zverejnila podarenú fotku rodinky s vypúlenými očami, Robo bruško svojej milovanej rovno ukázal. "Srdečné pozdravy z prírody všetkým dobrým ľuďom! Nájdi štvrtého na fotke," napísal herec hádanku s celkom jasným výsledkom. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Jakab (@robojakab)

Pod príspevkom oboch nastávajúcich dvojnásobných rodičov sa okamžite začali okamžite kopiť gratulácie od kolegov, ako Tormová, Partlová, Pavlíková, Adamec či Pavlíková, no totálne to zaklincoval Martin Madej. Ten napísal výzvu výrobcovi prezervatívov, aby začali Jakabovcov sponzorovať, za čo vyslúžil výbuchy smiechu a mnoho lajkov. Vekový rozdiel medzi deťmi totiž bude skutočne malý, sotva 15 mesiacov, čo je neraz pre rodičov obrovský zaberák. Súrodenci to ale kompenzujú neskôr, keď sa spolu dokážu pekne pohrať a nepotrebujú už toľko extra pozornosti. Azda to bude aj prípad Aničky a Roba, ktovie, možno o rok prídu so správou o treťom prírastku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie