Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Škola, akú Slovensko ešte nevidelo! V sobotu to Ďurovčík odpálil so svojimi žiakmi!
Zdielať na

Škola, akú Slovensko ešte nevidelo! V sobotu to Ďurovčík odpálil so svojimi žiakmi!

Žiaci do školských lavíc zasadli už minulý týždeň, no v dočista netradičnej škole Rocku to na divadelných doskách nadaní školáci odpálili až počas tohto víkendu. Predpremiéru muzikálu v réžii Jána Ďurovčíka si pozreli stovky prvých divákov.

V sobotu 4. septembra odpálil Ján Ďurovčík so svojím ansámblom na Slovensku slávny muzikál Škola ro(c)ku z pera hviezdneho Andrewa Lloyda Webbera, ktorý nepochybne poznajú mnohí v jeho sfilmovanej verzii. Talentované deti na pódiu spolu s profesionálnymi hercami pod režisérskou taktovkou Jána Ďurovčíka urobili na javisku veľkolepú hudobnú šou.

"Sme úplne prvá licencia v strednej Európe, ktorú majster Andrew Lloyd Webber udelil, ja som šťastný, podľa toho, čo som videl u obecenstva, že vás zdvihnú zo sedadla malé decká a šalejú s nimi," zhodnotil spokojne režisér úspešnú predpremiéru.

Tento rok spojili sily Ďurovčíkove divadlo a tanečná škola RiverPark Dance School Ivety Tkáčovej:

Muzikál School of Rock sa na divadelné dosky dostal po dlhšej dobe, mesiace príprav skomplikovala situácia okolo koronavírusu, no nakoniec sa celý umelecký tím dočkal nadšenia v hľadisku, silných emócií, aj sĺz šťastia. "Máme to tu a sme šťastní, a o to šťastnejší, že sme sa k tomu dopracovali," zhodnotila nadšene Iveta Tkáčová, ktorej tanečná škola nadviazala s Ďurovčíkom úzku spoluprácu. "Deti sú perfektné, atmosféra perfektná a klobúk dole Ďurovčíkovi, lebo je to proste majster," povedal Patrik Tkáč, ktorý prišiel na predpremiéru aj patrične rockersky upravený.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa J.A.N.PRODUCTION (@jan.production)

Rozkošné herecké hviezdy ukázali svoj talent a predviedli skvelé výkony. Pocit šťastia bol počas prvej predpremiéry spoločným menovateľom pre všetkých. "Som rád, že sa to podarilo, ja osobne som mal divákov po dvoch rokoch," povedal s úprimným nadšením predstaviteľ hlavnej postavy, Martin Hudec. Nadšenie netajila ani detská hviezda, Karolína Tkáčová: "Muzikál vypálil skvele a vďaka nemu si to môžeme užívať na predstaveniach". Spolu s detskými talentovanými hviezdami a profesionálnymi hercami si v muzikáli zahrali aj skutoční rodičia detí. Výkony celého zoskupenia malých aj veľkých hviezd si môžete pozrieť v divadelnej sále Iuventy aj nasledujúci víkend, 10. a 12. septembra.

Súvisiace články

Najčítanejšie