Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Šokujúce tvrdenie! Je priateľ Lucky Vondráčkovej homosexuál a ich vzťah je len krycí manéver?!
Zdielať na

Šokujúce tvrdenie! Je priateľ Lucky Vondráčkovej homosexuál a ich vzťah je len krycí manéver?!

Zdroj: youtube/screenshot Raego

Poslednú dobu je v hľadáčiku mnohých vzťah Lucii Vondráčkovej (41) a Petra Vojnara (45). Lucie bola tri roky single, než stretla tohto sympatického moderátora. Nie všetci ale prejavovali nadšenie a hneď sa pustili do hľadania jeho chýb. Nechceli pripustiť možnosť, že by sa konečne mohlo na rozvedenú mamu dvoch synov usmiať šťastie v podobe vhodného partnera, či azda sa boja, aby nebola opäť sklamaná. Samozrejme, že sa to Vojnarovi neuniklo a nie je z toho rozhodne nadšený. Našťastie je dostatočne pragmatický a skúsený na to, aby na klebety už rezignoval.

Život sa s moderátorom a niekdajším spevákom chlapčenskej kapely T-Boyz, Petrom Vojnarom (45) vždy iba nemaznal. Na vlastnej koži ešte ako veľmi mladý spoznal, aká prchavá je sláva, ale svoje miesto si napriek tomu dokázal nájsť. Najhoršie životné chvíle boli v jeho prípade spojené so zdravím. Svojho času mal veľké problémy s pankreasom, dokonca musel ležať v nemocnici na infúziách a hrozilo, že sa ich nezbaví. "Ak sa ale živíte výkonným umením, napríklad moderovaním alebo herectvom, tento variant pre vás znamená profesionálnu smrť. Máte sedemdesiat kíl, takže ste bledý, podvýživený, nemáte energiu, nemôžete robiť prakticky nič poriadne a navyše vás neustále obmedzuje prístroj, na ktorý sa doma pripájate," spomína pre Blesk.cz na ťažké chvíle s tým, že našťastie v jeho prípade to na poslednú chvíľu skončilo dobre a pankreas začal fungovať.

Niekedy musí Vojnar až krútiť hlavou nad výmyslami neznámych ľudí, ktorí ho dobre nepoznajú, ale s radosťou osočujú z rôznych nezmyslov. "Dosť sa ma dotklo, keď som sa od novinárov dozvedel, že vzťahom s Luckou maskujem svoju homosexualitu. Tiež písali, že som zlatokop. Alebo že som si len robil PR na štúdio, kde nahrávala svoje piesne. Považujem to za absurdné a zlé, pretože títo ľudia mňa aj Lucku dobre poznajú a musia vedieť, že by sme sa nikdy neznížili k takejto trapošine. Alebo vety v tom zmysle, že som prvýkrát v živote niečo dokázal: zbaliť svoj jackpot. Nemôžem povedať, že by ma to vnútorne trhalo, ale mrzí ma, že si to o mne niekto myslí," posťažoval sa moderátor na nehorázne lži.

V klipe si Vojnar s Vondráčkovou "natrénovali" rôzne podoby vzťahu:

V živote mu to zatiaľ nevyšlo so žiadnou ženou. Má síce jedného syna, ale s jeho matkou sa neoženil. Nevie, kde presne robí robí chyby, aby sa ich vyvaroval. "Je dosť možné, že som hľadal, alebo skôr stretával, typ dievčat, s ktorými som bol z dlhodobého hľadiska nekompatibilný. Úprimne, nikdy som o tom veľmi neuvažoval. Možno je chyba vo mne, pravdepodobne áno, a teraz je otázka, v čom to je. Nechcem sa tým ale nejako zaoberať. Pretože si nepriznám, že som zlý," odvetil so smiechom a dodal, že vôbec nie je žiarlivý, čo možno chyba je, ale dodal, že to sa jednoducho nedá prikázať, každý sme iný.

Petr a Lucie sa už neskrývajú:

Nemyslí si, že je nutné, aby príliš hĺbal nad tým, aký je, aj tak by nič nevymyslel. Ťažko by už niečo zmenilo, keby začal analyzovať svoje predchádzajúce vzťahy. Nikto druhý, ani partnerka, nemôže podľa neho zaručiť objektivitu, keby aj na niečo konkrétne, kde chybuje, poukázali. Na konštatovanie Blesku, že vzhľadom na jeho vek a odpovede s ním už zjavne nikto nepohne, odpovedal so smiechom: "Presne tak, v mojom veku je to už neriešiteľné. Človek potrebuje nájsť niekoho, kto ho prijme takého, aký je. Bez výčitiek a prerábania". Snáď to tak bude brať aj Lucka Vondráčková, sama dostatočne skúsená a poučená zo vzťahu s hokejistom Plekancom, s ktorým si tiež zažila, čo to znamená byť vo vzťahu "nekompatibilní".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie