Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Po fotkách v spoločnosti Felixa Slováčka (78) Silvia Kucherenko priznala, ako to medzi nimi je!
Zdielať na

Po fotkách v spoločnosti Felixa Slováčka (78) Silvia Kucherenko priznala, ako to medzi nimi je!

Archívna reportáž

Modelku a do istej miery aj influencerku Silviu Kucherenko (39) sleduje na sociálnej sieti vyše pol milióna záujemcov o jej súkromný život a názory, okrem toho má svoj pravidelný program aj v internetovej televízii.  Nedávno ju bolo vidieť spolu s hudobníkom Felixom Slováčkom (78) a hneď to vyvolalo otázky, či sa nebodaj nedali dokopy. Felix je známy ako veľký záletník a obdivovateľ pekných žien a nebojí sa ani veľkého vekového rozdielu, ako bolo vidieť počas jeho vzťahu s bývalou milenkou Luciou Gelemovou (38).

Trebišovčanke Silvii Kucherenko nemožno uprieť atraktívny vzhľad, napokon, usilovne na ňom pracuje a nie je to zadarmo. Často to však z pohľadu mnohých až preháňa. Povestná bola svojimi až neprirodzene veľkými perami, to je však už minulosťou. Blondínka sa netají aj inými úpravami na svojom tele, ako sú napríklad nos a zväčšené prsia, o "litroch" výplní kyselinou hyaluronovou nehovoriac. "Pera menšia, spodná je originál moja, platina preč. Návrat k prirodzenosti, môže byť?" napísala ešte vlani modelka pod fotografiu, na ktorej fanúšikom ukázala výslednú premenu a všetci žasli, aká pozitívna zmena od "duck face" nastala. Neskôr dodala, že horná pera sa po rozpustení tekutiny ešte zmenší. 

Život má Kucherenko naozaj pestrý. Posledne vznikol rozruch kvôli fotografiám na jej instagramovom profile, kde pózuje so saxofonistom Felixom Slováčkom . Okamžite sa začalo špekulovať, či nenahradila Luciu Gelemovú. "Felix je úžasný človek a veľký gentleman," vysúkala kompliment v rozhovore pre Super.cz. "Boli sme v kúpeľoch Brusno, kde prebiehala výstava obrazov jednej slovenskej umelkyne. Felix prišiel pokrstiť obrazy, rovnako ako ja. Takže sme sa obaja stali krstnými rodičmi, netreba v tom hľadať nič iné, ani vyvolávať nejaké senzácie," vysvetľovala, čím uviedla na správnu mieru dôvod stretnutia s umelcom. Silvia je rozvedená a má 10-ročného syna Alexandra s ukrajinským podnikateľom Sergejom, ktorý je už pár rokov vo väzbe. Na otázku o partnerovi povedala: "Aj keby som mala vzťah, zostal by výlučne súkromný."

Silvia zahlásila návrat k prirodzenosti, hoci v jej podaní je to niečo iné, ako si človek pod tým pojmom predstavuje:

​V poslednom čase ju často privádzajú do Prahy nielen pracovné povinnosti, dokonca sa na chvíľu zamyslela, či sa tam nepresťahuje. "V Česku mám sestru, jej dcéru, ale mám tu aj pracovné veci. Dosť propagujem instagramové reklamy, aj pre české firmy, ale nechcem sa radiť medzi influencerov. Som osoba, ktorá pod svojim menom predáva nejaké produkty, ale ako influencerka by som sa nenazvala," zverila sa Kucherenko. "Mám vlastnú šou, takže som tu nakrúcala. Zároveň tu žije moja sestra, takže sem možno budem chodiť častejšie a nakoniec sa sem možno aj presťahujem," prezradila aj svoje plány do budúcnosti.

Silvia je z Prahy zjavne unesená:

Počas niekoľkých júlových dní v Prahe si užívala jej krásy a pritom nafotila niekoľko fotografií vo veľmi odvážnych modeloch. "Keď mám náladu, oblečiem sa odvážnejšie. Paradoxom je, že zvyčajne chodím skôr zahalená ako odhalená. Instagram toho znesie viac," hovorí Silvia, ktorá sa zdá byť rozlietaná na všetky strany, no predsa len, jasne má určené, čo je najdôležitejšie. "Mojou prioritou je teraz štúdium na vysokej škole, kde sa budem rozhodovať, či si vyberiem odbor marketingu, alebo sa zameriam len na médiá," prezradila svoj ďalšie ambície plastiková kráska, ktorá ale tvrdí, že najviac jej záleží na vzdelaní - aj čo sa mužov týka.

Súvisiace články

Najčítanejšie