Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďalší rozvod v monarchii na spadnutie?! Na ples vzal bývalú milenku, manželka je už mesiace mimo!
Zdielať na

Ďalší rozvod v monarchii na spadnutie?! Na ples vzal bývalú milenku, manželka je už mesiace mimo!

Archívna reportáž

Po rozprávkových kráľovských svadbách nastáva často oveľa menej romantická realita. Zdá sa, že najmä páni s modrou krvou si nevedia ustrážiť nohavice. O mnohých milostných aférach sa hovorilo v súvislosti so zosnulým britským princom Philipom, španielskym kráľom Juanom Carlosom, princom Charlesom, švédskym kráľom Karlom Gustavom, ale aj zosnulým belgickým kráľom Albertom. Nevyhol sa tomu ani monacký panovník, knieža Albert (63). Jeho manželka Charlène (43) preto veľmi trpí a hovorí sa o veľkej kríze ich manželstva.

Už pred svadbou v roku 2011, na ktorej desiate výročie v júli sa ani neunúvala prísť do Monaca, sa dozvedela o druhom nemanželskom dieťati kniežaťa Alberta. Údajne veľmi vážne rozmýšľala, že svadbu zruší. Aj teraz sa šíria fámy, že Albert je otcom aj tretieho nemanželského dieťaťa v Brazílii. Kráľovský pár delí už niekoľko mesiacov tisíce kilometrov, keďže Charlène  je v rodnej Juhoafrikej republike. Podľa paláca je príčinou jej neprítomnosti zdravotný problém -  Charlène vraj trpí vážnou infekciou ucha, nosa a hrdla a potrebuje viaceré procedúry, ktoré ju tam udržia "na neurčito". Zvláštne ale je, že v Monaku ju nevideli už od januára, tvrdí, že má zakázané letieť. 

Až teraz vyšla najavo škandálna správa, že si Albert na júlový ples Červeného kríža zobral bývalú milenku Nicole Costa (49) pochádzajúcu z Toga a ich nemanželského syna Alexandra (18).Táto správa spustila lavínu špekulácií o rozvode kniežacieho páru. "Kňažná sa nevráti, kupuje si dom v Južnej Afrike... V paláci aj tak nespávala, mala vlastný byt nad  luxusnou cukrárňou. Rozvedú sa," takéto a podobné reči sa údajne vedú v kuloároch Monte Carla, píše portál Daily Mail. Ich vzťah prešiel niekoľkými krízami, ale keď sa im narodili pred šiestimi rokmi dvojčatá Jacques a Gabrielle, vyzerali šťastne a zdalo sa, že snáď bude vzťah už v poriadku. Ale časom sa zrejme všetko vrátilo do starých koľají.

Albert sa o svoju milenku a nemanželského syna postaral kráľovsky:

Milenka kniežaťa Alberta, Nicole Costa, sa tvári ako neviniatko. "Nie je to moja vina, že som sa do Alberta zamilovala," tvrdí, čo jej ale nezbiera veľmi pozitívne body v očiach verejnosti. Panovník Monaka sa ale o ňu a ich syna dobre postaral. Kúpil pre nich vilu na pobreží Stredozemného mora a zabezpečil ich aj finančne. Alexander Costa síce nemá nárok na monacký trón, ale inak mu nič nechýba. Albert sa o neho stará a Nicole ho dokonca kedysi naučila, ako mu meniť plienky, čo sa mu hodilo po narodení dvojičiek z manželstva so Charlène. Po svadbe Alberta sa s ním vraj stretávali menej, knieža si to nechcel doma pokaziť, a ani jeho priatelia ju už nikam nepozývali - báli sa reakcie kňažnej. Ale keďže Charlène je doteraz v Afrike, na tradičný ples Červeného kríža vzal Albert pomerne provokatívne Nicole so synom.

Na záberoch, ktoré Charlene pridala na Instagram iba nedávno, sa s Albertom tvária ako idylický manželský pár. Zdroje z okolia však hovoria o opaku:

Charlène odišla začiatkom roka do Afriky v rámci kampane na záchranu nosorožcov. Kvôli ťažkému zápalu uší a dutín musela podstúpiť dve operácie a rodine odkázala, že stále nemôže letieť lietadlom. Albert a dvojčatá Jacques a Gabrielle ju navštívili minulý týždeň, ale nebolo to vraj veľmi srdečné stretnutie. "Obaja sa tvária čudne, nevyzerá to nijak presvedčivo," povedala po preskúmaní fotografie objímajúceho sa páru odborníčka na reč tela Judi James. K júlovému výročiu svadby sa na instagramovom profile Charlène objavilo zostrihané romantické video, no ťažko veriť tomu, že išlo o úprimné vyznanie. Napísané bolo veľmi diplomaticky a chýbalo v ňom meno Alberta. Je však možné, že kvôli deťom krízu nejako predsa len opäť ustoja, no či budú šťastní, je skôr nepravdepodobné.

Súvisiace články

Najčítanejšie