Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Spikla sa proti nej rodina?! Patrasovú nepozvala dcéra Anička na krst albumu, TAKTO to vysvetlila!
Zdielať na

Spikla sa proti nej rodina?! Patrasovú nepozvala dcéra Anička na krst albumu, TAKTO to vysvetlila!

Archívna reportáž

Počas pandémie boli pri lockdownoch mnohí uzavretí v domovoch, niektorí to znášali lepšie, iní horšie. Ale boli aj takí, čo voľno využili užitočným spôsobom. Niektorí sa pustili do boja s nadváhou zmenou životosprávy, alebo sa venovali viac úprave svojho obydlia. A pre tvorivých umelcov nastal priam ideálny čas. Medzi tých šťastlivcov patrí aj Anička Slováčková (25). Jej usilovná práca na prvom sólovom albume a pred pár dňami sa uskutočnil jeho krst. Niekto dôležitý však na ňom chýbal.

Anička Slováčková je veľmi citlivá ženská duša a v jej piesňach sa to aj odráža. Aj nové piesne z jej prvého albumu v sebe nesú jemnosť, pričom hlavný podiel na ich vzniku mala ona sama. Rada jej pri tom však pomohla aj kamarátka, speváčka skupiny Vesna, Patrícia Fuxová. Je prirodzené, že výsledok ich spolupráce pôsobí veľmi žensky, a preto na vyváženie si na krst albumu vybrala troch mužov, z toho dvoch priamo z rodiny. Nebol to nikto iní, ako jej otec a brat, obaja Felixovia, píše portál Blesk.cz. Felix znamená v preklade šťastný a snáď aj tento album postretne šťastný osud. 

Nad krstom albumu sa ale predsa len vznášal tieň. Všetci sa pri ňom zabávali, len jedna dôležitá osoba tam chýbala. "Moja mama na podujatí nebola, starala sa o môjho synovca," povedala speváčka pre Blesk. To samozrejme hneď vyvolalo otázky, či to je skutočný dôvod. Isté je, že v rodine panuje kvôli neustálym slovným roztržkám Dagmar Patrasovej a jej manžela Felixa Slováčka veľké napätie. Dá sa iba domnievať, že Anička chcela mať na krste absolútnu pohodu, čo by sa zrejme nepodarilo, keby musela neustále striehnu na oboch rodičov, či sa do seba nejakým spôsobom nepustia. 

Vypočujte si jednu z najnovších piesní Aničky Slováčkovej:

Po krste sa otázkam o dôvode svojej neprítomnosti Patrasová, prirodzene, aj tak nevyhla. "Som na svoju dcéru nesmierne hrdá a je mi veľmi ľúto, že som tam nebola. Nebola som však pozvaná a môj syn Felix ma už vopred objednal na stráženie svojho štvorročného syna Rafaela, čo som samozrejme veľmi rada urobila. Okamžite som napísala synovi, že je všetko v poriadku a čo robíme. A potom mi bolo veľmi ľúto, že keď prišiel po Rafaela, nepovedal mi, ako krst prebiehal," priznala zo smútkom Patrasová, pričom je možné, že na tom trval najmä jej neverný manžel. No azda si na takéto správanie zavarila aj samotná Dagmar svojou záľubou v alkohole a následným nekontrolovateľným správaním.

Anička už zdieľala pár fotiek od priateľov a fanúšikov:

"Môj manžel ma neinformoval, ale ani moja dcéra. A to je podľa mňa veľmi škaredé. Škaredé! A prečo som vôbec nebola pozvaná? Báli sa, že ich uvediem do rozpakov? Ak áno, tak sa mi naozaj chce plakať. Možno sa od Aničky dozviem, aké to bolo. Ale možno nie. Nejako sa na mňa spolčili, ale v skutočnosti mi nepomáhajú. Tak mi aspoň povedzte, aké to bolo? Pekné?" snažila sa Dáda niečo zistiť od redaktorky Blesku. Ktovie, či sa Dáda spamätá a dá do poriadku, no pri takomto prístupe jej rodiny sa jej zlá psychická situácia môže ešte viac vyhrotiť. Ale ako sa zdá, hlavné slovo v rodine má jej manžel Felix. Ten veľkou empatiou netrpí, keďže ju bez výčitiek svedomia sedem rokov verejne ponižoval neverou. Teraz však dal Dáde ultimátum, že sa musí liečiť zo svojej závislosti na alkohole, inak s ňou nadobro končí. A deti sú v tomto zjavne na jeho strane.

Súvisiace články

Najčítanejšie