Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Seriáloví Ross a Rachel tvoria pár?! David Schwimmer priznal, ako sú na tom s Jennifer Aniston!
Zdielať na

Seriáloví Ross a Rachel tvoria pár?! David Schwimmer priznal, ako sú na tom s Jennifer Aniston!

Archívna reportáž

Roky fandili Rossovi a Rachel z už kultového seriálu Priatelia azda všetci diváci tohto televízneho mega trháku. No až v májovom špeciáli, keď sa šestica hercov stretla po dlhých 17 rokoch, sa svet dozvedel, že medzi Davidom Schwimmerom a Jennifer Aniston to iskrilo aj v skutočnosti. A teraz sa dostala von veľká klebeta, že to dali po rokoch dokopy.

Populárna dvojica Schwimmer - Aniston si získala srdcia celého sveta ako pár Rachel Green a Ross Geller v sitkome z 90. rokov. A keď sa počas špeciálnej spomienkovej epizódy začiatkom tohto roka priznali, že boli pred rokmi do seba "veľmi zaľúbení", rozprúdili sa fámy. Vtedy im v tom bránila profesionalita a aj zmluva, ktorá hercov zaväzovala zdržať sa akýchkoľvek bližších vzťahov. Teraz im už ale v láske nebráni nič.

Správa o láske Davida a Jen nabrala na intenzite, keď istý nemenovaný zdroj uviedol pre časopis Closer: "Po stretnutí sa ukázalo, že spomínanie na minulosť v oboch vzbudilo city a že chémia, ktorú vždy museli pochovať, je stále prítomná".

​Nakrúcanie špeciálu bolo údajne dobrou zámienkou, aby nestratili kontakt. "Hneď po nakrúcaní si začali písať a len minulý mesiac David priletel zo svojho domova v New Yorku za Jen do Los Angeles," tvrdil vraj dobre informovaný zdroj.  Zároveň dodal, že Jen varila Davidovi večere u seba doma a ľudia ich spolu videli aj pri návšteve vinárstva v Santa Barbare.

​Na sklamanie mnohých fanúšikov ale onedlho po rozšírení správy zástupca 54-ročného Davida Schwimmera uviedol, že na fámach o romániku "nie je nič pravdy". Napokon, v prospech tohto tvrdenia hovoria aj správy o romániku Aniston s modelom a exmanželom herečky Halle Berry, 44-ročnom Gabrielom Aubrym. Zrejme na'dalej platí to, čo povedal David v špeciáli Priateľov: "Obaja sme do seba boli veľmi zaľúbení, ale bolo to ako dve lode, ktoré sa míňajú. Jeden z nás bol vždy vo vzťahu a nikdy sme tú hranicu neprekročili". Jennifer bola predtým vydatá za hollywoodskych hezúňov Brada Pitta a Justina Therouxa, s ktorými sa rozišla v roku 2017. David bol medzitým ženatý s anglickou umelkyňou a fotografkou Zoe Buckman, s ktorou sa tiež rozišiel v roku 2017.

Súvisiace články

Najčítanejšie