Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Obyčajný zlatokop?! Ľudia Vondráčkovú varujú pred jej novým priateľom, ten reaguje TAKTO!
Zdielať na

Obyčajný zlatokop?! Ľudia Vondráčkovú varujú pred jej novým priateľom, ten reaguje TAKTO!

Zdroj: youtube/screenshot

Len nedávno prekvapila Lucie Vondráčková (41) svojich fanúšikov priznaním, že tvorí pár s moderátorom Petrom Vojnarom (45), bývalým spevákom chlapčenskej skupiny. Obaja pracujú v šoubiznise a sú si aj vekovo blízki, preto nečudo, že Luciu tento fešák zaujal. Ich zoznámenie začalo na pracovnej úrovni, keď s ním nakrúcala klip k najnovšej piesni. Doteraz odmietala akúkoľvek súvislosť so zábermi z klipov a realitou, teraz však nastala zmena.

Lucie Vondráčková tvorí s Petrom Vojnarom pár iba krátko, no nie všetci s ňou radosť z novej lásky, zdá sa, zdieľajú. Na sociálnej sieti sa objavili komentáre, v ktorých niektorí fanúšikovia známu speváčku a dvojnásobnú mamu pred sympatickým umelcom varujú. On na to pre denník Extra.cz zareagoval celkom svojsky.

V šoubiznise nie je žiadnou raritou, že sa dajú dvaja dokopy práve „na pľaci“ a lásku z filmového príbehu prenesú hrdinovia filmu aj do skutočnosti. Vzniklo tak veľa slávnych párov na dlhšiu, či kratšiu dobu. Niekedy, ako napríklad v prípade Liz Taylor a Richarda Burtona, Brada Pitta a Angeliny Jolie, či Nicole Kidman a Toma Cruisa, sa láska stala až osudovou. Pre propagáciu filmu je to priam ideálna situácia. Možno aj preto niektorí fanúšikovia Vondráčkovej pochybujú, či sa na lásku s Vojnarom iba nehrá, aby zvýšila atraktivitu jej hudobného klipu a piesne. Na ich nedávno zverejnený vzťah reagujú preto sledovatelia oboch rôzne. Niektorí, a tých je väčšina, im prajú všetko najlepšie, iní hľadajú na každom chyby a ich vzťahu nedôverujú, najmä Vojnar to má nahnuté.

Vondráčkovej nový partner si s ňou zahral vo videoklipe k piesni Potřebuju pauzu, práve pri jeho nakrúcaní prebehla povestná iskra: 

Aj keď na väčšinu pôsobí Vojnar napohľad sympaticky, nie všetci ho vnímajú rovnako. Nájdu sa aj takí, čo o ňom tvrdia, že je zlatokop a Lucku pred ním varujú. "Nech si Lucka Vondráčková dáva pozor. Zlatokopky a zlatokopovia sa množia," odkazuje jedna z nich. "Tak sa objavil ďalší zlatokop! Lucka by si mala dávať pozor!" podobne sa vyjadrila druhá. "Dávajte si pozor na falošných chlapov," varuje ju iná. "Našiel si si blbku, ktorá ho sponzoruje. Je to neuveriteľne vychc*ný chlap. Túto dvojku prirovnávam k dvojici Pomeje + Bartošová, životnosť vzťahu = pár týždňov," neváhala zostra napísať prirovnanie ďalšia k týmto už nežijúcim nešťastníkom. "Lucie, kam si dala oči? Ide mu len o peniaze!" položila speváčke otázku aj s upozornením jej "ochrankyňa". Na druhej strane zas priaznivci Vojnara upozorňujú na Lucku. "Pán Vojnar, opatrne s peniazmi," oslovil ho jeden jeho sympatizant. Ani Lucia sa totiž nevyhla v čase rozvodu s jej už bývalým manželom, slávnym a bohatým hokejistom Tomášom Plekancom, rôznym narážkam na jej zlatokopectvo. Je pravda, že priam urputne bojovala za získanie čo najväčšieho podielu z majetku otca svojich dvoch synov, hoci sa ho pred vstupom do manželstva oficiálne dobrovoľne zriekla. To sa Plekancovi rozhodne nepáčilo a nedával si pred ústa servítky, no nakoniec musel predsa len siahnuť hlbšie do vrecka a Vondráčková je nadmieru zabezpečená.

 Petr Vojnar je poriadny sympaťák:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Vojnar (@petrvojnar)

Pravdou je, že Vondráčková požadovala od multimilionára Plekanca vysoké čiastky, aj s ohľadom na jej údajne stratené kariérne príležitosti. V posledných rokoch manželstva sa snažila všetko dohnať, ale hokejista to niesol s nevôľou a odcudzili sa. Lucie sa po sklamaní doteraz vzťahom s mužmi bránila. Usmievavý Vojnar to však zmenil. "Ale nehovorte... Konečne rozumný názor!" vtipne reagoval na jeho údajné zlatokopectvo pre spomínaný denník sám Vojnár. "Netušil som, aké tábory priaznivcov a odporcov sú okolo Lucky. Podľa môjho názoru nech si každý myslí, čo považuje za vhodné a čo ho robí šťastným. Názory iných na to, čo, kto a aký som, ma po 25 rokoch v šoubiznise nevzrušujú," pridal svoj názor a rozhodne viac, ako názor internetových všeznalcov, ho zaujíma reálny vzťah so sympatickou Luckou.

Súvisiace články

Najčítanejšie