Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Novopečená trojica najkrajších Sloveniek si želá svetový mier, TOTO prezradili o organizácii súťaže a vzťahoch!
Zdielať na

Novopečená trojica najkrajších Sloveniek si želá svetový mier, TOTO prezradili o organizácii súťaže a vzťahoch!

Sophia Hrivňáková, Sylvia Šulíková a Jana Vozárová - to sú mená troch najkrajších Sloveniek, ktoré sa zapojili do súťaže Miss Slovensko. Absolútnou kráľovnou pre rok 2021 sa stala Sophia Hrivňáková, no akákoľvek korunka z trojice sa počíta. Mladé ženy zažili nepochybne jeden z najkrajších večerov svojho života.

Sobotňajší finálový večer prebehol bezchybne, presne tak, ako si ho organizátori, ale aj finalistky predstavovali a diváci, ktorí boli po minuloročnej prestávke prítomní, si to iste veľmi užili. Krása sa valila zo všetkých strán, ale nielen to, dievčatá ukázali aj najrôznejšie talenty, ktoré v sebe skrývali.

​Trojica víťaziek sa ešte stále snaží spracovať, čo sa to vlastne stalo, no jedno majú spoločné - sú totálne nadšené a vďačné. "Je to neuveriteľný pocit, som vďačná všetkým, ktorí ma podporovali od začiatku, ktorí hlasovali, za to, aká bola skvelá produkcia, aké úžasné boli dievčatá, bola to skvelá cesta," povedala v Rannom vysielaní TV JOJ víťazka, Miss Slovensko pre rok 2021, Sophia Hrivňáková. "Som úplne nadšená, nečakala som to a vážne ďakujem všetkým, ktorí sa podieľali na tomto projekte, je to neuveriteľne krásna skúsenosť a som veľmi vďačná," podelila sa s podobnými pocitmi prvá vicemiis Sylvia Šulíková. "Tie prvé dojmy sú skutočne elektrizujúce, myslím si, že sme všetky vďačné za tú dôveru, ktorá nám bola prejavená a veľmi ďakujeme," uzavrela celkom jednoznačne druhá vicemiss Jana Vozárová. Dievčatá prekvapili aj tvrdením, že vzťahy medzi dvanástkou finalistiek boli skvelé a navzájom sa veľmi podporovali.

Ak vám finále uniklo, tu si ho môžete pozrieť kedykoľvek:

​Nadšenie neskrýval ani riaditeľ súťaže, Michal Kováčik, ktorý mal súťaž v rukách len po druhýkrát. "Pred rokom to bol krst ohňom, tento rok to bolo oveľa príjemnejšie, riešili sme to, čo sa má riešiť, čiže program, scénu, hudbu, bolo to naozaj veľmi príjemné. Ja som veľmi spokojný, som nadšený, že to celé vyšlo, že sme mali to finále s divákmi, bolo to veľmi pekne urobené," vyjadril sa Kováčik. Tento rok prebehlo finále v klasickom režime, no predsa len museli dbať na prísne opatrenia a prítomní museli mať či už plné očkovanie, alebo PCR test maximálne 24 hodín starý. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

Dievčatá boli šťastné, že aj ukážka ich talentov vyšla bezchybne, no diváci sú už tradične vždy najviac zvedaví na promenádu v plavkách, hoci rovnako je to vždy aj najdiskutovanejšia téma. Jednak, či je takéto predvádzanie v poriadku, ale aj z hľadiska ideálu krásy. "Čo sa týka ideálu krásy, to je veľmi relatívny pojem, pre každého je krása niečo iné. My to máme v súťaži nejako nastavené, pretože Miss je spojená aj s modelingovým svetom, chceme, aby tie naše baby dostávali tú prácu, mohli sa venovať tejto profesii, takže máme tam svoje merítko," povedal jednoznačne riaditeľ súťaže. Dievčatá svorne tvrdia, že nikto nemusí mať obavy o dostatočné stravovanie, lebo už len počas samotných sústredení boli porcie obzvlášť štedré. "Na sústredení sme mali takú bohatú stravu, že ani doma toľko nejem," povedala so smiechom Sylvia.

​Missky sa svorne zhodli, že všetky chcú v prvom rade či už doštudovať, alebo sa naďalej zdokonalovať v práci, no rozhodne majú záujem aj o prácu v modelingu. Najbližšie týždne a mesiace sa im ale do značnej miery postarajú o program aj organizátori súťaže. "Budú si plniť všetky povinnosti, ktoré sú spojené s partnermi súťaže, čakajú ich fotenia, budú čoskoro fotiť podpiskarty, potom snáď budú normálne fungovať prehliadky, eventy, akcie, takže všetky misskovské akcie," povedal Kováčik. Reprezentovať na svetové súťaže pôjdu až o rok neskôr, keďže pandémia všetko poposúvala. Tak trošku s humorm si všetky tri zaželali svetový mier, no niet pochýb, že keby mali tú moc, bolo by to prianie aj skutočné. Zatiaľ môžu svet obšťastnovať svojou krásou a talentom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie