Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slovensko spoznalo Miss Slovensko pre rok 2021! TOTO je nová kráľovná krásy!
Zdielať na

Slovensko spoznalo Miss Slovensko pre rok 2021! TOTO je nová kráľovná krásy!

Archívna reportáž

Od apríla uplynulo už veľa času, mnoho vecí sa zmenilo, no ostala jedna istota - dvanásť finalistiek súťaže Miss Slovensko odhodlaných bojovať do poslednej minúty. V sobotu 7. augusta sa rozhodlo, vydýchnuť si konečne mohli všetky, no len niektoré ozdobili šerpy a len jediná je tá naj.

Súťaž krásy Miss Slovensko pozná svoju 26. víťazku. O tom, ktorá z tuctu finalistiek presvedčila nielen svojou krásou, ale aj osobnosťou a v neposlednom rade aj výkonom vo finálovej šou, ktorú vysielala televízia JOJ, rozhodovala porota zložená zo skutočne zvučných mien.

V porote sedela tenistka Dominika Cibulková, bývalá riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová, módny fotograf Lukáš Kimlička, umelkyňa Mikina Dimunová, oficiálna fotografka súťaže Miss Slovensko 2021 Petra Ficová, strieborný medailista z olympiády 2020 v Tokiu v disciplíne K1 Jakub Grigar, a stand-up komik a moderátor Bekim. Na čele tejto skvelej zostavy bol, pochopiteľne, riaditeľ súťaže Miss Slovensko, Michael Kováčik.

Ešte pred vyhlásením víťaznej trojice sa diváci dozvedeli, ako si súťažiace podelili "vedľajšie" tituly:

Miss Press - 8. Júlia Ivanová
Miss Gosh - 3. Sophia Hrivňáková
Miss Úsmev - 8. Júlia Ivanová
Miss Príjemný hlas - 5. Gréta Sobeková
EVA Miss Sympatia - 8. Júlia Ivanová

Po vyše dvoch hodinách veľkolepého finálového večera prišla posledná úloha pre finálovú dvanástku - svoju krásu predviedli v nádherných svadobných šatách. A potom to prišlo, riaditeľ súťaže, Michael Kováčik priniesol v ruke obálku s verdiktom. Druhou vicemiss sa stala finalistka číslo 7., Jana Vozárová z Púchova, prvou vicemiss je Bratislavčanka, ktorej patrilo číslo 4., Sylvia Šulíková, a korunu krásy nasadili na hlavu finalistke s číslom 3., Sophii Hrivňákovej, rodáčky z Bratislavy žijúcej v Banskej Štiavnici. Každá z trojice si odniesla mnoho atraktívnych cien, víťazka ich získala až 25 - vrátane auta a bytu na jeden rok a exkluzívnej dovolenky do Ománu. Blahoželáme!

Súvisiace články

Najčítanejšie