Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zavrú Britney na psychiatriu?! Jej otec a opatrovateľka tvrdia, že je ťažko psychicky chorá a nebezpečná!
Zdielať na

Zavrú Britney na psychiatriu?! Jej otec a opatrovateľka tvrdia, že je ťažko psychicky chorá a nebezpečná!

Archívna reportáž

Pre Britney Spears (39) po jej júnovej výpovedi na súde svitla nádej na spravodlivejší súd v rámci jej komplikovaného prípadu. Už od svojho detstva bola vystavovaná obrovským tlakom zo strany verejnosti aj médií, a tak ani nečudo, že sa v jeden moment psychicky zrútila natoľko, že sa musela liečiť na psychiatrii. Jej stav bol vtedy údajne natoľko závažný, že jej odobrali svojprávnosť a jej otec sa stal jej poručníkom takmer vo všetkých smeroch. Teraz zatúžila konečne po slobode, no to sa Jamiemu Spearsovi nepáči.

Britney Spears zarobila počas života len na koncertovaní a vystúpeniach zhruba pol miliardy dolárov, nehovoriac o predaji albumov, tantiémoch z hranosti, či reklamách. Aktuálne však má hodnotu zhruba len "smiešnych" 60 miliónov dolárov. Je otázne, aká by to bola suma, ak by s majetkom narábala speváčka, no rovnako je na mieste otázka, koľko mohlo na účte svietiť, keby z neho jej otec nečerpal obrovské čiastky podľa svojej ľubovôle. Ukazuje sa, že mimoriadne štedro dotoval aj právnikov, ktorí mu vyhrávali súdy proti jeho dcére. Britney pritom dala jasne najavo, že chce, aby jej otec skončil ako správca jej majetku a na jeho miesto nastúpia ňou vybraná osoba. Tou by mal byť v tomto smere skúsený Jason Rubin. Ak sa tak stane, podľa zdrojov portálu TMZ sa dostane Jamie pod jeho drobnohľad. 

To sa, samozrejme, nepozdáva otcovi Britney, a preto začal predkladať argumenty, prečo musí mať záležitosti dcéry vo svojich rukách on. Podľa jeho slov nie je Britney stále psychicky v poriadku. Tvrdí, že osobná opatrovníčka jeho dcéry, Jodi Montgomery, mu pred necelým mesiacom oznámila, že Britney je natoľko mentálne chorá, že dokonca je pravdepodobné až jej umiestnenie v psychiatrickej liečebni s diagnózou 5150. Pod týmto číslom sa vedie narušenie psychického stavu pacienta ať do takej miery, že z dôvodu nebezpečenstva voči sebe a okoliu ho musia držať pod dozorom v príslušnom ústave.

Na podporu Britney vzniklo symbolické hnutie:

​V dokumentoch, ktoré získal portál TMZ, Jamie Spears uvádza, že 9. júla 2021 mu zavolala osobná opatrovníčka Britney. Jej hlas znel rozrušene a vyjadrila sa, aké má obavy o Britney vzhľadom na jej nedávne správanie a celkové duševné zdravie. Jamie uviedol, že Jodi nadhodila ako možnosť zadržanie Britney na psychiatrii s diagnózou 5150. Jodi vraj uznala, že mnohé z vyhlásení, ktoré Britney urobila v júni na verejnom súde, boli nepravdivé a údajné klamstvá pripísala tomu, že je "duševne chorá". Jamie na záver uviedol, že 13. júla dostal od Jodi e-mail, v ktorom ustúpila od svojho pôvodného tvrdenia a poprela aj potrebu vyhlásenia diagnózy s číslom 5150.

Niektoré príspevky Britney na Instagrame sú skutočne natoľko zvláštne, že aj fanúšikovia majú pochybnosti, či je v poriadku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

V dokumentoch si Jamie berie na mušku aj nového právnika Britney, Mata Rosengarta. Tvrdí, že Rosengartove obvinenia z nekalých praktík boli "nepodložené a vágne". Tvrdí, že jeho jedinou motiváciou bola bezpodmienečná láska k dcére a úpenlivá túžba chrániť ju pred tými, ktorí sa ju snažia zneužiť. Vraj svedomito a verne vykonával funkciu správcu majetku. Keď nastúpil, majetok bol údajne na nule a Britney čelila súdnym sporom v hodnote 10 miliónov dolárov a on to zmenil. Tvrdo vraj pracoval s tímom odborníkov, aby sa Britney uzdravila, aby sa opäť stretla so svojimi deťmi, o ktorých opatrovníctvo prišla, a aby pomohol oživiť jej kariéru. Ak ho nahradí Rubin, prvým jeho krokom bude kontrola účtovníctva, aby sa zistilo, či nenakladal s financiami Britney nesprávne a protiprávne, z toho by mohli vyplynúť mnohé odpovede.

Súvisiace články

Najčítanejšie