Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
ŠIESTY rozchod za necelé dva roky! Agáta Hanychová je opäť sama, môže za to jej brat!
Zdielať na

ŠIESTY rozchod za necelé dva roky! Agáta Hanychová je opäť sama, môže za to jej brat!

Archívna reportáž

Už to začína byť skôr vtipné, ako smutné. Akoby si Agáta Hanychová postavila na rozchodoch svoj imidž. Odkedy sa v aprili 2019 rozišla s už exmanželom Jakubom Prachařom a o niekoľko mesiacov potom začala randiť, je nezastaviteľná. Doslova jeden za druhým, pričom žiadny ešte nevydržal aspoň polroka.

Zdá sa, že je namieste klásť si otázku, prečo to Agáta Hanychová robí. Len ťažko už uveriť tomu, že skutočne ani jeden z jej šiestich expriateľov nestál za serióznejší vzťah. Už dávnejšie sa začali na Hanychovej profile na Instagrame objavovať nelichotivé názory ľudí, že chyba asi bude v nej. 

Agáta odpískala aj svoj šiesty vzťah za ostatný zhruba rok a pol. Ak človek dobre počíta, znamená to, že šla zo vzťahu do vzťahu a každý trval priemerne tri mesiace, niektorý viac, iný menej. Tento posledný, s fešákom menom Honza Loskot, trval nadpriemerne dlho - pomaly 5 mesiacov. 

Pred pár mesiacmi o sebe Agáta prezradila toto:

No ako už priznala Agáta aj v instastories, aj táto romanca je už minulosť. "Dievčatá, je voľný, je váš. Snáď ma nezabije, že som mu takto spravila reklamu," povedala s hranou ľahostajnosťou Hanychová. Hoci sa k dôvodom rozchodov obvykle nevyjadruje, tentokrát nemlčal jej brat Vincent Navrátil, píše portál Blesk.cz. Spolu s Agátou a ich mamou Veronikou Žilkovou boli na premiére jeho filmu Mužketieri. "Mama bola nadšená a veľmi sa nasmiala, sestra Agáta veľmi nie. Skoro celý film preplakala, pretože sa tam vraj videla a po premiére sa rozišla s priateľom," prezradil Vincent, no detaily už neupresnil.

Premiéra bola 26. júla, zrejme krátko nato nasledoval aj rozchod:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Dokonca dodal, že nevie, či je rozchod definitívny, ale zdá sa, že podľa Agátinho vyjadrenia už nie je o čom. Hanychová má horúce srdce, ktoré však rovnako rýchlo vzplanie, ako zhasne. Takmer každého priateľa hneď ukazuje svetu aj zoznamuje s deťmi, čo jej majú mnohí za zlé, že nie je práve ideálny vzor pre jej 3-ročnú dcérku Miu. No po šiestich rovnakých scenároch už asi nikto nečaká, že sa niečo zmení, to by bolo oveľa väčšie prekvapenie. Teraz si už len počkať na fešáka s číslom sedem, či to bude ten prelomový.

Súvisiace články

Najčítanejšie