Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tá je ale rozkošná! KONEČNE po roku a pol uvidel svet dcérku hviezdnej herečky!
Zdielať na

Tá je ale rozkošná! KONEČNE po roku a pol uvidel svet dcérku hviezdnej herečky!

Archívne video

Na jednej strane lesk a sláva, na druhej strane neraz aj bolestné obete - mnohé superhviezdy dobre vedia, o čom je reč. Najmä ženy, ktorých krásy, slávy aj bohatstva sa mnohí mužia priam desia, prinášajú neraz tú najvyššiu obeť - nepodarí sa im nájsť včas toho pravého a založiť si rodinu. Tak nejako to bolo aj v prípade Cameron Diaz, ktorá dokonca už ani nevažovala o tom, že by sa stala mamou.

Aj keď si Cameron Diaz (48) veľmi dlho myslela, že manžela, deti a rodinu nikdy mať nebude, v jeden moment svoj názor zmenila. Zrejme mala na tom veľký podiel herečka Gwyneth Paltrow, ktorá do nej stále hustila, že sa musí vydať a mať aj deti. Inak vraj bude nešťastná zo svojho rozhodnutia vzdať sa takéhoto daru. A skutočne - Cameron je po narodení dcérky, ktorú má s manželom, rockerom Benjim Maddenom (42), veľmi spokojná a rozhodla sa vraj dokonca skončiť s kariérou herečky.

To, že už 18-mesačnú dcérku neporodila ona, ale vybrala si na to náhradnú matku, nie je vôbec rozhodujúce. Svojej dcérke, ktorej vybrala meno Raddix Chloe Wildflower, sa celkom oddala. Nerobí jej žiaden problém s ňou tráviť čas sledovaním detských programov, hoci ich predtým z duše neznášala. Teraz, podľa jej priznania, pozná naspamäť všetky vtipné hlášky postavičiek zo Sezamovej ulice. Podľa všetkého je veľmi spokojná, že sa môže zaradiť medzi všetky normálne fungujúce matky v bežných amerických rodinách.

V šou Jimmyho Fallona prezradila všeličo o radosti z materstva:

Nechce zanedbať ani zdravý psychický a telesný vývoj svojej dcérky. Okrem pokojného zázemia a zdravej plnohodnotnej stravy na základe odporúčania odborníkov, nezanedbáva ani jej športové aktivity. V Hollywoode a jeho okolí všadeprítomní paparazzi svojimi fotoaparátmi zachytili Cameron Diaz, ako prichádza so svojou dcérkou na kurz plávania v prominentnej štvrti Beverly Hills. Tieto kurzy sú už dávno veľmi populárne medzi mamičkami na celom svete. Pohyb vo vode je pre dieťa prirodzený a veľmi prospešný z rôznych hľadísk. V neposlednom rade je dôležité aj to, že väčšina malých detí má z toho veľkú radosť.

Ani na Instagrame Cameron Diaz nie je ani jediná fotka s manželom, tobôž s dcérkou. Radšej sa zvŕta v kuchyni:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cameron Diaz (@camerondiaz)

Aj keď očakávanie potomka Cameron tajila, zakrátko po narodení dcérky si už svoje sladké tajomstvo nedokázala nechať len pre seba. "Okamžite nám ukradla srdce a doplnila našu rodinu. Aj keď s ohromnou radosťou zdieľam tieto správy, cítime tiež silný inštinkt chrániť súkromie našej malej. Takže nebudeme zverejňovať jej fotky či ďalšie detaily, až na fakt, že je naozaj veľmi rozkošná! Niekto by dokonca povedal, že priam žiari," rozplývala sa na záver svojho prekvapujúceho oznámenia. Ako vidieť, drží sa svojho rozhodnutia uchrániť dcérku od publicity aj naďalej. Občas sa jej však nepodarí uniknúť pozornosti paparazzi, ale s tým musí v Hollywoode počítať každá celebrita. A tak svet aktuálne konečne uvidel tvár malej slečny Raddix a treba uznať, že Cameron nepreháňala, dcérka je skutočne rozkošná, posúďte sami.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie