Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tak teraz to Agáta fakt PRESTRELILA a ľudia jej to dávajú pocítiť! Inšpirovala sa našou poslankyňou..?
Zdielať na

Tak teraz to Agáta fakt PRESTRELILA a ľudia jej to dávajú pocítiť! Inšpirovala sa našou poslankyňou..?

Archívna reportáž

Agáta Hanychová je už roky považovaná za český ekvivalent Paris Hilton, hoci ona sama tvrdí, že odkedy má deti, žúry a spoločenské akcie ju už nelákajú. No predsa neprestáva vzbudzovať rozruch, aktuálne nie práve najšťastnejším spôsobom.

Agáta Hanychová si momentálne užíva príjemné obdobie života, keď je už pár mesiacov šťastne zadaná, je v skvelej forme a darí sa jej aj na Instagrame, kde má neustále platené spolupráce. Teraz vyrazila na výlet do Berlína so svojím osobným trénerom a fanúšikov chcela potešiť fotkou s "hlbokomyselným" komentárom.

Ktovie, aké má Agáta znalosti z histórie, no tak trochu dala najavo, že buď len chabé, alebo skôr tak nejako stratila súdnosť. Pochváliť sa fotkou s našpúlenými perami a nohami vyloženými na pamätník obetiam holokaustu asi skutočne dokáže len ona. A možno tak trochu aj slovenská poslankyňa Romana Tabak (OĽaNO), ktorá podobnú fotku zverejnila minulý rok. 

Agáta si v provokáciách vyslovene hovie:

​Kým Tabak mala v čase vzniku fotky "len" 23 a dalo by sa teda hovoriť o mladíckej nerozvážnosti, 36-ročná Hanychová sa už na toto vyhovárať nemôže. A nezachránila to ani "hlboká" myšlienka. "Berlín… Každý potrebuje v životě nejakú oporu, aj keď je založená na tých, ktorí, žiaľ, už s nami nie sú," napísala k fotke so zaprenými nohami o jeden z kameňov pamätníku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Aj mladá generácia by sa mala učiť, že sú miesta, ku ktorým je treba mať úctu. Napríklad pamätník," pokúsila sa jedna z komentujúcich o objasnenie, v čom je problém. "Táto fotka je fakt cez čiaru," napísal iný a podobných komentárov bolo mnoho. "Ešte by som zašla do Osvienčimu a spravila si tak sexi fotku na koľajniciach," ironizovala ďalšia. "Agáta, niekedy si fakt hlúpa," povedala natvrdo iná a vyslúžila si stovky súhlasných srdiečok.  Nuž, Hanychovej sa to zjavne zdá byť v poriadku, nakoľko fotka z jej Instagramu nezmizla, hoci medzičasom pribudla aj iná, spred Brandenburskej brány. Tá je síce opäť o Agáte a jej nohách, ale aspoň už nepoburuje.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie