Polojasno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Konečne sa zaľúbil aj Jakub Prachař? TOTO je mladá herečka, ktorá si získala jeho srdce!
Zdielať na

Konečne sa zaľúbil aj Jakub Prachař? TOTO je mladá herečka, ktorá si získala jeho srdce!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo z dvojice bývalých manželov Prachařových sa o Agáte každú chvíľu hovorí v súvislosti s novým mužom po jej boku, o Jakubovi je v tomto smere ticho. Aj on síce mal po rozvode jeden krátky vzťah s modelkou Denisou Dvořákovou, ale od ich rozchodu akoby sa vzťahom vyhýbal. No zdá sa, že sa konečne "pohli ľady" a herec sa predsa len rozhodol nebyť sám.

Ako priniesol denník Expres.cz, sympatický Jakub Prachař, ktorý oslávi onedlho 38. narodeniny, sa vraj pri nakrúcaní seriálu Dvojka na zabití zapozeral do svojej kolegyne Sary Sandevy (24). Zdá sa, že skvelo sadli nielen pracovne, ale zrejme aj v súkromí. 

Sara, rodáčka z macedónskeho Skopje, mala síce donedávna vzťah s futbalistom Václavom Černým, ale tomu je už údajne koniec. Mesiac predtým, ako sa pred zhruba dvomi mesiacmi začal nakrúcať seriál Dvojka na zabití sa herečka vrátila zo zahraničia, kde s futbalistom žila. Zjavne sa tam už nevráti, hoci dôvod rozchodu s Černým odmietla komentovať. "Ja si myslím, že je to moje súkromie. Nechcem rozoberať dôvody svojho rozchodu. Je to moje súkromie," vyjadrila sa v krátkosti a jednoznačne.

Sara a Jakub sa vraj zblížili pri nakrúcaní seriálu Dvojka na zabití: 

To, že predsa len asi bude pravdou, že Jakub so Sarou tvoria pár, by dokazovalo aj ich správanie na party. Obaja sa od seba takmer nepohli a veľavravné pohľady z očí do očí potvrdzovali, že to medzi nimi priam iskrí. Aj keď sa zjavne snažili pred ostatnými veľmi nedotýkať, pozornosti sa nevyhli. Celkom im to spolu svedčalo a keďže sú obaja nezadaní, nič by im nemalo brániť v tom, aby sa dali dokopy. Je síce pravda, že Prachař je od Sandevy starší o štrnásť rokov, ale na svoj vek vyzerá mlado, nehovoriac o jeho divokej, priam pubertálnej náture.

Sara tvorila ešte začiatkom roka pár s talentovaným futbalistom, tomu je už, zdá sa, koniec:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

Na tradičnej párty českej súkromnej televízie, ktorej vyvrcholenie sa konalo na najvyššom poschodí žižkovskej veže v Prahe, sa nový herecký pár dobre zabával a odišiel medzi poslednými až nadránom. Jakub Prachař sa tam stretol nakrátko aj so svojou mamou Danou Batulkovou, ktorá je tiež známa seriálová herečka a preto nemohla na party chýbať. Azda by sa aj potešila, že má Jakub novú známosť, je však o ňom známe, že sa na tému svojich vzťahov nevyjadruje. Aj jeho vzťah s modelkou Denisou Dvořákovou ako tajne začal, tak aj tajne skončil. A tak ani teraz z jeho strany nič v tomto smere aktuálne napovrch nevyšlo a zatiaľ si môžu ľudia len domýšľať, či ide o jednorazový flirt, alebo z toho bude niečo viac.

Súvisiace články

Najčítanejšie