Oblačno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Radosť u Kramárovcov! Tamara sa pochválila veľkou novinkou, ktorá si zaslúži pozornosť!
Zdielať na

Radosť u Kramárovcov! Tamara sa pochválila veľkou novinkou, ktorá si zaslúži pozornosť!

Archívna reportáž

Keď pred tromi rokmi zverejnila vtedy 18-ročná Tamara Kramárová nahrávku s jej spevom, všetkým padla sánka. Hoci nie je nič výnimočné, keď deti dedia talent po rodičoch, predsa len sa niekedy stane, že svoje gény precenia a výsledok je rozpačitý. To ale v prípade najstaršej dcéry slávneho herca neplatí.

Maroš Kramár (62) sa môže pochváliť skutočne vydarenými potomkami. So svojou už bývalou manželkou Natašou Nikitinovou majú tri deti - 13-ročného Marka, 19-ročného Timura a 21-ročnú Tamaru. Budúca neurovedkyňa je nielen krásna a múdra, ale aj výrazne talentovaná. Dokázala to celému Slovensku aj v piesni kapely Hex Mesto stratilo dych.

Teraz už ale môže Tamara smelo hlásiť, že to bolo len "predjedlo". Hlavný chod je jej debutový singel s názvom So Sweet. Zamatový Tamarin hlas, príjemná melódia a dokonalá angličtina sú mixom, ktorému sa nedá nič vytknúť a fanúšikov si rozhodne nájde, čo je zrejmé už aj z komentárov.

Vypočujte si Tamarinu prvotinu:

Slávny Tamarin otec je na svoju jedinú dcéru nesmierne hrdý a jej tvorba sa mu páči. "Je to také príjemné počúvanie a mne to robí dobre na duši. Ani nie tým, že Tamarka je moja dcéra, ale tá jej muzička je taká veľmi príjemná," zhodnotil Kramár a nemožno s ním nesúhlasiť. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tamara (@tamarakramar)

Poetický klip s romantickou atmosférou je v kontraste s trpkým textom piesne, ktorá vznikla v trpkej dobe - počas prvého lockdownu na jar minulého roku. Kto ale nevie po anglicky môže nadobudnúť dojem, že počúva radostnú letnú pieseň, a to bol možno aj zámer - trpko-sladká atmosféra, ktorú naznačujú citróny. Podobnú atmosféru budú mať zrejme aj ďalšie piesne na pripravovanom albume, ktorý síce zatiaľ nemá dátum plánovaného vydania, no nepochybne už nie je ďaleko.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie