Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Najbohatšia herečka sveta! TÝMTO sa vyšvihla pravá blondínka medzi miliardárky!
Zdielať na

Najbohatšia herečka sveta! TÝMTO sa vyšvihla pravá blondínka medzi miliardárky!

Archívna reportáž

Oscarom ovenčená americká herečka Reese Witherspoon (45) pôsobí rovnako, ako jej postava v už legendárnej Pravej blondínke, takmer naivne, ale v jej prípade zdanie skutočne klame. Vie sa šikovne obracať aj vo svete podnikania, čo potvrdila aj tým, že si v roku 2016 založila mediálnu spoločnosť Hello Sunshine. Teraz ju výhodne odpredala kapitálovej spoločnosti Blackstone Group, čím sa stala najbohatšou herečkou Hollywoodu.

O dôvode, prečo Reese Witherspoon predala svoju úspešnú mediálnu spoločnosť, porozprávala v rozhovore Tech Tech Check z CNBC. Podľa jej vyjadrenia by mala táto finančná infúzia pomôcť jej spoločnosti prudko rásť. Po Rihanne, ktorá sa podľa magazínu Forbes zaradila medzi miliardárky a stala sa najbohatšou speváčkou, sa tak z obrovského úspechu teší aj ďalšia žena šoubiznisu.

Spoločnosť Hello Sunshine, ktorú založia Reese Witherspoon ešte pred 5 rokmi, začala vytvárať obsah zameraný na ženské hlasy a už produkovala relácie ako „Big Little Lies", „Little Fires Everywhere“, či „The Morning Show“. "Našu misiu iba zdvojnásobujeme," oznámila herečka s nadšením. "Teraz budeme mať možnosť rozprávať viac príbehov, najať viac filmárok, propagovať a pozdvihnúť ešte viac autorov," doplnila Reese informáciu. Spoločnosť Hello Sunshine dostala niekoľko ponúk, vrátane jednej od giganta Apple. Tri anonymné osoby oboznámené s dohodou uviedli, že bola ocenená na približne 900 miliónov dolárov. S podporou Blackstone bude Hello Sunshine schopná produkovať viac šou a filmov, vďaka čomu bude ešte atraktívnejšia. O jej prestíži svedčia aj solídne výsledky v nomináciách na ceny Emmy. 

Reese zahviezdila v komédii Pravá blondínka, pripomeňte si ju v upútavke: 

Populárna herečka sa aktívne zapája do diskusií na sociálnych sieťach, najmä do tých, ktoré sú súčasťou jej knižného klubu. Vášniví čitatelia si vybrali niekoľko kníh pre nakrútenie televíznych seriálov. "Pred siedmimi rokmi sme nemali tento druh príležitostí. Nakrúcali sme filmy vo vákuu. Nikdy som poriadne nevedela, kto ich vidí, aké sú ich pocity. Teraz mám tento skutočne skvelý osobný vzťah s ľuďmi na všetkých sociálnych sieťach. Naozaj dokážeme ísť von a upútať pozornosť tým, čo chcú diváci vidieť,“ prehlásila táto zdatná podnikateľka s manažérskym talentom. Pred 18 mesiacmi začala s novou divíziou, ktorej sa chce odteraz venovať prednostne.

Reese aj napriek svojmu nežnému a nevinnému vzhľadu dokázala, že je vo svete biznisu tigricou: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

"Som skutočne nadšená, že môžeme rozšíriť našu misiu o animáciu, aby sme mohli osloviť viac mladých žien s myšlienkou, že ženy môžu byť hrdinami svojho vlastného príbehu a robiť to autenticky so skutočnými ženskými tvorkyňami,“ oznámila Witherspoon. "Keď sme pred 4 a pol rokmi založili spoločnosť, začali sme s veľmi konkrétnym zámerom, na čom sme chceli stavať,“ povedala generálna riaditeľka Sarah Harden s tým, že teraz našli ďalšie možnosti rastu. Witherspoon a Harden budú aj naďalej dohliadať na každodennú činnosť Hello Sunshine a pripoja sa k predstavenstvu spoločnosti, ktoré ešte nie je vymenované.

Súvisiace články

Najčítanejšie