Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prachař má novú lásku a jeho ex Agáta mu to nedarovala! Vyslúžil si TAKÚTO nakladačku!
Zdielať na

Prachař má novú lásku a jeho ex Agáta mu to nedarovala! Vyslúžil si TAKÚTO nakladačku!

Archívna reportáž

Iba nedávno sa prevalilo, že sympatický moderátor, spevák a herec v jednom, Jakub Prachař, je čerstvo zaľúbený a už je oheň na streche u jeho bývalej manželky Agáty Hanychovej. Nepáči sa jej, že namiesto času stráveného s ich spoločnou dcérkou Miou uprednostnil párty v jednej z českých televízií, kde sa ukázal po boku svojej novej priateľky, hereckej kolegyne Sáry Sandevy (22).

Agáta Hanychová (36) sa rozčúlila kvôli zverejnenej fotkám svojho exmanžela Jakuba Prachařa (37) natoľko, že sa v instastories poriadne rozohnila. Jakub sa totiž verejne bozkával s jeho novou láskou, herečkou Sarou Sandevou (24), s ktorou hrajú hlavné úlohy v novom seriále Dvojka na zabití. Pre Agátu zrejme názov seriálu pre tých dvoch dokonalo sedí. Tvrdí ale, že ju rozhodilo najmä to, že sa nepostaral o ich dcérku.

To, že to medzi Jakubom a mladučkou Sárou poriadne iskrí, sa ukázalo na nedávnej tradičnej letnej party známej súkromnej televízie na žižkovskej veži v Prahe. Obaja sa od seba takmer nepohli a hádzali na seba veľavravné pohľady. Aj keď sa spočiatku snažili pred ostatnými veľmi nedotýkať, neskôr nedokázali v jeden nestrážený moment odolať objatiu v spojení s horúcimi bozkami. Pritom sa však nevyhli pozornosti iných, vrátane prítomného fotografa. Vidieť, že sú zamilovaní a keďže sú obaja nezadaní, nič im v láske nebráni. Sandeva sa pritom len nedávno rozišla s českým futbalistom Václavom Černým (23) z holandského klubu Twente Enschede, kde s ním aj žila. Mnohí jej fanúšikovia sa však o dôvode ich rozchodu nikdy nedozvedeli. "Áno, som slobodná, ale o dôvodoch rozchodu nechcem hovoriť," odpovedala Sandeva aj iným na otázky o  rozpade vzťahu s futbalistom. 

Agáta sa ani počas vzťahu s Jakubom sem-tam nezdržala štipľavej poznámky na jeho adresu: 

Aj keď Agáta Hanychová zverejňuje svoje fotografie s frajermii na sociálnej sieti pravidelne, pričom jej nerobí problém, že od rozchodu s Prachařom vystriedala už oficiálne šiestich, exmanželovi nič neprepáči. "Takže on zoberie našu dcéru, hodí ju na krk opatrovateľke a ide na večierok?!" rozohnila sa. "Mia mohla zostať doma a on sa mohol v pokoji niekde vycucávať! Musela ju strážiť opatrovateľka, pretože na podujatí bola aj jej babička Dana Batulková," vysvetľovala Agáta hlavný dôvod jej veľkého hnevu.

Agáta je mimoriadne aktívna žena a iba málokedy obsedí bez výletov či adrenalínového športu. O jej dve deti sa v tom čase stará pravdepodobne babička, herečka Veronika Žilková:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

​Agáta však akosi zabudla spomenúť, kto všetko sa ale staral o jej deti, keď sa vybrala na dovolenky či výlety s jej už bývalými šiestimi milencami. Jakub Prachař pritom svoje známosti vždy takmer dokonale utajoval. Vie sa len o jednom po jeho rozchode s Agátou. Pár mesiacov chodil s krásnou modelkou Denisou Dvořákovou, ale ich vzťah vydržal iba krátko. Nikto oficiálne nevie, z akého dôvodu sa rozišli, sotva sa vedelo, že spolu chodili. Odvtedy sa dôverným vzťahom so ženami akoby vyhýbal.

Počas obmedzení pre pandémiu pribral a veľa na sebe pracoval, aby schudol údajne až štrnásť kíl, ktoré mu vtedy postupne pribúdali. Musel upraviť aj svoju životosprávu, aby mohol opäť stvárňovať úlohy mladých, obvykle pojašených mužov, na ktoré sú diváci v jeho prípade zvyknutí. Podarilo sa mu to a vďaka postave v novom seriáli našiel, ako sa javí, aj novú lásku.   

Súvisiace články

Najčítanejšie