Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Anička Slováčková šokuje! V spore Felixa Slováčka a Dagmar Patrasovej sa postavila na OTCOVU stranu!!
Zdielať na

Anička Slováčková šokuje! V spore Felixa Slováčka a Dagmar Patrasovej sa postavila na OTCOVU stranu!!

Archívna reportáž

V poslednom čase sa čoraz častejšie dostávajú napovrch informácie, ako neblaho vraj vplýva alkohol na herečku a speváčku Dagmar Patrasovú (65). Aj keď ona sama to priznať nechce, zrejme na tom bude predsa len kus pravdy. Čoraz hlasnejšie a netaktnejšie o tom hovorí jej chronicky neverný manžel Felix Slováček. Hoci ich dcéra Anička o neduhu matky tak otvorene ako otec nehovorí, ani to nedementuje.

Aj medzi celebritami je mnoho takých, ktorí majú svojich démonov. Pre českú herečku Dagmar Patrasovú (65) ním bude zrejme alkohol. Nešťastná herečka sa už roky nedokáže zmieriť s častým záletníctvom svojho manžela. Snáď žiadnu ženu by také niečo nenechalo ľahostajnou a Dáda nie je výnimkou. Verejné až provokatívne predvádzanie sa milenky Lucie Gelemovej s Patrasovej manželom, hudobníkom Felixom Slováčkom (78), ju privádzalo iste do zúfalstva. Zrejme čoraz častejšie siahala po poháriku, až sa jej to vymklo spod kontroly. Ale, že je to zlé až do takej miery, ako tvrdí jej manžel, je pre mnohých šokujúce.

Po nedávnom oznámení rozchodu Gelemovej so Slováčkom, sa Patrasommvá zrejme nádejala, že sa k nej jej manžel konečne vráti. Ba dokonca v médiách prehlasovala, že Felix je každý deň v ich dome, kde sa stará o záhradu. A vraj sa pustil aj do rekonštrukcie domu, a ešte k tomu aj plánujú spoločné koncertovanie spolu s ich deťmi. To ale Slováček ale rozčúlene odmieta. "Je to lož, všetko sú to klamstvá. Pokiaľ sa nenechá liečiť, tak sa s ňou vôbec nebavím, " vyjadril sa muzikant. Niekoľkokrát vraj pre ňu a jej stav po nadmernom pití musela volať dcéra sanitku. "Anička jej dokonca asi trikrát volala záchytku. Ale utiekla zo zariadenia, nepodpísala reverz, proste utiekla," tvrdil zas Expresu, ale ktovie, ako presne to bolo.

Dáda sa preslávila najmä v detských programoch:

Ich deti z tejto situácie iste nie sú nadšené. Neustále musia čeliť nepríjemným otázkam na tému rodičov. Anička Slováčková má dosť svojich starostí, aj preto už rezignovala. "Myslím si, že už je to tak rozbité, že nie je nutné za každú cenu skladať veci, ktoré nefungujú," reagovala na tému vzťahu rodičov. "Pred rokom som si povedala, že sa nebudem stresovať vecami, ktoré nedokážem zmeniť. Už sa nebudem stresovať dospelými ľuďmi, ktorí žijú tak, ako žijú," dodala s tým, že radšej v súvislosti s rodičmi už nič nečíta. "Nie som si istá, či mama povedala všetko, čo bolo napísané. Ale s otcom vo väčšine vecí súhlasím. To je všetko, čo by som k tomu povedala," odpovedala Blesku na otázku ku komu sa viac prikláňa, čím akoby potvrdila otcove slová o jej matke.

Dáda vyzerá stále fantasticky:

Pre citlivú a donedávna s ťažkou chorobou bojujúcu herečku Aničku musia byť spory jej rodičovou hotovou katastrofou. Obaja si vo svojej tvrdohlavosti robia všetko po svojom a na nič a nikoho pritom nehľadia. Už aj vzhľadom k svojmu veku by sa azda mohli správať dôstojnejšie a neprať "špinavú bielizeň" na verejnosti. Spolu ich však drží zrejme už iba spoločný majetok a aj nevôľa podstupovať nepríjemné rozvodové konania. Aj keď najmä u Dagmar sa zdá, že má predsa len pre svojho manžela stále slabosť, keď sa s ním nerozviedla už dávno, ušetrila by si mnoho nepríjemností.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie