Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rytmus a Jasmina pripravili Sanelovi megapárty! Nechýbali známe tváre, no ukázali konečne aj synčeka?
Zdielať na

Rytmus a Jasmina pripravili Sanelovi megapárty! Nechýbali známe tváre, no ukázali konečne aj synčeka?

Archívna reportáž

Hoci sa Sanel Vrbovský narodil 26. júla, na prípravu poriadnej oslavy jeho druhých narodenín potrebovali Patrik a Jasmina zjavne takmer dva týždne navyše. Zrejme až teraz sa podarilo zladiť nielen voľno všetkých pozvaných, ale aj počasie, aby si mohli užiť príjemnú garde párty.

Narodenín Sanela koncom júla v roku 2019 dostal vzťah jeho rodičov tú povestnú korunu dokonalosti. Zamilovaní Patrik a Jasmina odrazu mohli svoju lásku znásobiť a preniesť na ďalšieho človiečika, a na tom sa vôbec nič nezmenilo.

Azda každý milujúci rodič vie, že príchodom dieťatka na svet sa priority totálne prehádžu. Zrazu už nie je také podstatné, čo majú, čo robia, alebo ako vyzerajú rodičia - snaha o dokonalosť v každom smere sa sústredí na dieťa. Spraviť mu radosť, dať kopec lásky a pripraviť čo najlepšie podmienky a zázemie sa dostanú na prvé miesto. 

Jasmina bude čoskoro žiariť na obrazovkách televízie JOJ v šou Česko Slovensko má talent:

​U Vrbovských to nie je inak, no od bežných rodičov ich tak trochu odlišuje výška konta. A vidno to aj na oslave, ktorú Sanelovi pripravili. Balóny, živý Shrek aj zajac, skákací hrad, ktorý má už natrvalo, kopa darčekov, dobroty o výmyslu sveta no najmä - veľka skupina ľudí, ktorí prinášajú do života Vrbovských radosť, a to sa nedá kúpiť za žiadne paniaze. "Moje najcennejšie na svete, naša rodina a naši priatelia. Ďakujem Bohu za Vás, nič cennejšie sme Sanelovi nemohli dať v živote, ako takýchto ľudí, ktorých má okolo seba," napísala Jasmina k fotkám z oslavy.

Je zjavné, že si to všetci užili, vrátane Tiny a jej dcéry, či Kaliho manželky Alicky s dcérkou. Mnohí si zvečňovali momentky z oslavy a tak iste nejeden fanúšik Vrbovských dúfal, že konečne kdesi unikne záber aj so Sanelovou tvárou. Nuž, nestalo sa - Jasmina a Rytmus sa môžu na priateľov spoľahnúť aj v tejto veci a tak musí svet sociálnych sietí čakať na moment, keď sa Sanel sám rozhodne ukázať svoju tvár. A to môže byť pokojne ešte aj 15 rokov, zatiaľ platí rozhodnutie jeho rodičov, ktoré je ale celkom pochopiteľné a nikto im nemôže mať za zlé, že svoj poklad chránia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie