Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Hviezdy proti hygienokracii?! Ďalší slávny herec sa priznal, že sa veľmi často NEUMÝVA!
Zdielať na

Hviezdy proti hygienokracii?! Ďalší slávny herec sa priznal, že sa veľmi často NEUMÝVA!

Zdroj: Instagram/JG

Hoci na plátne obvykle pôsobia absolútne dokonalo, v skutočnosti by nejedného na ulici ľudia ani nespoznali. Vyťahané trička, strnisko, mastné vlasy, zanedbaný vzhľad, tak pokojne vyrážajú hviezdy medzi ľudí. Aktuálne sa stále viac celebrít priznáva k pomerne negustióznemu zvyku. Sú vraj fanúšikmi prírodného spôsobu života a časté umývanie sa považujú za neprirodzené, ba priam telu škodlivé.

Medzi hollywoodske celebrity, ktoré sa rozhodne denne nemáčajú vo vode, patrí aj uznávaný herec Jake Gyllenhaal (40). "Čoraz viac sa mi zdá, že kúpanie nie je až tak potrebné," vyjadril sa pred pár dňami pre Vanity Fair. Nadšenec cyklistiky a spinningu, nie je dokonca ani fanúšikom sprchovania sa po tréningu, ani umývania vo všeobecnosti. Herec si myslí, že zriedkavé umývanie sa má dobrý dopad na našu pokožku, ktorá sa čistí prirodzene sama.

Ale Gyllenhaal nie je jedinou celebritou, ktorá sa dostala na titulky novín pre svoje hygienické návyky. Aj herecký pár Kristen Bell a Dax Shepard nedávno prezradil, že patrí k tým, čo kúpanie bojkotujú. Priznali, že často zabúdajú kúpať aj svoje deti. 41-ročná herečka, známa napríklad zo seriálu Dobré miesto či z rozprávky Frozen, žartovala, že čaká, kým 8-ročný Lincoln a 6-ročná Delta začnú "smrdieť", a až potom ich umyje. Vraj neraz ubehne aj päť, šesť dní. "Akonáhle zaváňate, to je spôsob, akým vám dá telo vedieť, že sa musíte očistiť," mieni herečka s tým, že necháva matku prírodu prevziať kontrolu nad telom.

Jake zažiaril ako záporná postava v trháku SpiderMan:

Rovnako ako Shepardovci, prírodný spôsob očisty tela vyznávajú aj manželia Mila Kunis a Ashton Kutcher. V podcaste herca a moderátora Sheparda odhalili svoju filozofiu kúpania dcéry Wyatt (6) a syna Dimitriho (4). "Nie som takým rodičom, ktorý by kúpal svoje bábätká kedykoľvek," priznala sa Kunis. "To je tak, ak na nich vidíš špinu, umy ich. V opačnom prípade to nemá zmysel," pridal sa Kutcher. Tento zvyk ale vraj aplikujú aj sami na sebe. Svoje telo si vraj najradšej umývajú čistou vodou a sprchový gél používajú iba príležitostne. Veria totiž, že častým umývaním mydlom pokožka stráca svoju prirodzenú ochrannú bariéru.

Spoznali by ste Jakea?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal)

Ale tých, ktorí odmietajú pričasté umývanie tela, ako aj sprchové gely či dezodoranty, je v Hollywoode oveľa viac. Matthew McCounaghey veľa športuje a keďže nepoužíva antirespiranty, riadne zaváňa. O Courteney Cox hovoril jej exmanžel, že občas páchla ako kamionista. Kladný vzťah k osobnej hygiene nemá vraj ani herec Robert Pattinson. Brad Pitt vraj tiež vyradil zo svojej kúpeľne sprchovacie gély aj dezodoranty. Povráva sa, že vďaka prenikavej telesnej vôni a nie veľkej záľube v sprchovaní je poznať herec Shia LaBeoufa už na niekoľko metrov. Na umývanie zubov si vraj nepotrpí speváčka Jessica Simpson a problémy so splachovaním toalety má údajne vychýrená kráska Megan Fox. Nuž, aj také veľké hviezdy môžu mať zvláštne maniere, ktoré sa možno stanú pomaly trendom a prirodzení "špindírovia" budú vlastne super moderní.

Súvisiace články

Najčítanejšie