Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zvierací sex?! Ostrihoňová a Sajfa šokovali obrazom, ktorý kúpili dcére do detskej izby!
Zdielať na

Zvierací sex?! Ostrihoňová a Sajfa šokovali obrazom, ktorý kúpili dcére do detskej izby!

Archívna reportáž

Veronika Cifra Ostrihoňová a Matej "Sajfa" Cifra tvoria pár už dvanásť rokov, z toho počas ostatných dvoch rokov dostal ich vzťah celkom nový rozmer. Stali sa rodičmi malej Sáry, šikovného dievčatka, ktoré ešte netuší, ako dobre sa narodilo. Už teraz sa ale môže tešiť zo skutočne nadpriemernej starostlivosti a človeku je až ľúto, že také možnosti nemá každé dieťa. No predsa len, nie všetko, čo Sára dostáva, by pre svoje deti brali aj ostatní rodičia.

Keď sa stretnú dvaja ľudia, ktorí vybočujú z priemeru, nedá sa čakať, že budú viesť priemerný život. Úspešná moderátorka a redaktorka Veronika Cifra Ostrihoňová a ešte o dekádu známejší pomerne jedinečný zjav Matej "Sajfa" Cifra celkom jednoznačne aj na svojich profiloch ukazujú, že sú všeličo, len nie "obyčajní". 

Dokonalý život v luxuse si užíva aj onedlho už 2-ročná slečna Sára. No nie je to len skvelé materiálne zázemie, ktoré jej rodičia vedia poskytnúť. Už pomaly od narodenia robia všetko preto, aby v rámci psychomotorického rozvoja napredovala čo najlepšie, a z videí je zrejmé, že sa to darí.

Toto prezradil Sajfa o narodení jeho dcérky:

​Aktuálne zašli ešte ďalej. Nielen rozvíjajúce kurzy pre najmenších, ale rovno návšteva Slovenskej národnej galérie sa Cifrovcom zdala byť ideálnym programom na uplynulé upršané letné dni. Nešli pritom na náhodu, vybrali si zaujímavo poňatú multimediálnu a viacvrstvovú výstavu jedného z najvychytenejších výtvarníkov súčasnosti, Erika Bindera. Chvályhodná aktivita ale mala v prípade Mateja a Veroniky ešte jeden rozmer - prišli sa pozrieť na svoj majetok.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa © Sajfa (@sajfa)

Jeden z vystavených obrazov totiž Cifrovcom patrí, ako priznal Sajfa na Instagrame. "Tento obraz sme kúpili pred mesiacmi Sáre do detskej izby a teraz sme ho prepožičali na výstavu. Tešíme sa, keď sa dostane k nám domov. Jeden múdry človek mi raz povedal, že 10 percent svojho ročného príjmu by mal človek investovať do umenia, ktoré sa mu páči. Mne sa páči ako sa pária žirafy, vyzerajú pri tom šťastne," napísal Sajfa k fotke z výstavy a spôsobil tým poriadny poprask. Väčšina z komentujúcich zjavne nemá pochopenie preto, aby boli zvieratá pri párení, hoci aj len v maľovanej verzii, vystavené v detskej izbe. "Dúfam, že si len robíš srandu," napísala jedna komentujúca. "Skúste sa opýtať rodičov, či by vám taký obraz zavesili do detskej izbičky," snažila sa spochybniť rozhodnutie druhá. "Úbohé, už neviete, čo so sebou," znel ďalší komentár a podobných bolo mnoho, čo do značnej miery svedčí nielen o konzervatívnosti Slovákov, ale aj o neprijatí, či azda až nepochopení súčasného umenia. Či už obraz skončí skutočne v Sárinej izbe, alebo nie, rozhodne to bola zo strany CIfrovcov dobrá investícia, Binderove diela možno aktuálne považovať na trhu s umením za "trhák".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie