Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Záchranka u Patrasovej! Rozbitá hlava a nepríjemné vysvetľovanie!
Zdielať na

Záchranka u Patrasovej! Rozbitá hlava a nepríjemné vysvetľovanie!

Archívna reportáž

Kedysi bola priam sexsymbol v niekdajšom Československu, potom presedlala na programy pre deti a išlo jej to výborne. Ostatné roky je ale, žiaľ, Dagmar Patrasová (65) spájaná skôr s nepríjemnosťami, ktoré jej do značnej miery priniesol do života jej manžel, chronický neverník Felix Slováček (78). Nepriamo je azda zodpovedný aj za to, že sa herečka údajne začala čoraz častejšie pozerať na dno pohárika. Aj aktuálnu nepríjemnosť si ľudia začali hneď spájať s touto závislosťou.

Hoci herečka Dagmar Patrasová záujem verejnosti o jej osobu mala vždy rada, ostatné roky to nie je asi práve také, ako by si predstavovala.  Aj nedávna správa, ktorá sa vraj opiera o informácie z nemocnice, vyznela pre ňu negatívne. Do nemocnice ju vraj musel s úrazom na hlave previesť sanitka a vraj nebola celkom triezva. Či si to ľudia len domýšľali, alebo naozaj niekto zo zdravotníkov porušil zásady mlčanlivosti, nikto nevie. Jej dcéra Anička sa k tomu nechcela vyjadriť, Felix Slováček pre zmenu odpovedal, že pri tom nebol. Pre portál Život v Česku bola ochotná niečo o svojom úraze povedať samotná herečka.

Patrasová chcela uviesť na správnu mieru všetky šíriace sa dohady. "Bola som na šití vo vinohradskej nemocnici, mám dve stehy na hlave za uchom. Hľadala som niečo v hornej skrinke a pristavila som si stoličku. Stúpla som si však len na kraj a stolička sa zvrtla," vysvetlila, ako sa všetko udialo. "Spadla som blbo priamo na pultík s doskou z lešteného pieskovca, ktorý v kuchyni máme. Doma bola Anička a zavolala mi sanitku. Rozhodne nie je pravda, že by v tom hral rolu alkohol. Myslím si, že je to priveľa kriku pre dva stehy. Tvár mám v poriadku," pokračovala Dáda v rámci svojho vyjadrenia sa k jej nepríjemnému úrazu. Nebol by dôvod jej neveriť, také veci sa dejú, najmä s narastajúcim vekom a menšou obratnosťou a obmedzenejšou pohyblivosťou seniorov, ku ktorým, napriek mladistvému vzhľadu, herečka už nejaký ten rok patrí.

Dádu milovali aj deti, v programoch pre ne bola výborná:

Žiaľ, herečka si získala povesť alkoholičky vlastným pričinením už dávnejšie. Nevery jej manžela, ktorého jej dcéra Anička nedávno označila za polyamora, zrejme nedokázala prehltnúť bez toho, aby občas neutápala trápenie v poháriku. Najmä jej dopravná nehoda na Vianoce v roku 2018, keď sadla do auta smerom na predstavenie pod vplyvom alkoholu, čo policajti zistili dychovou skúškou s výsledkom 2,5 promile, bola varovným mementom. Vo svete šoubiznisu sú však rôzne závislosti, žiaľ, pomerne bežný jav. V prípade žien je to však akosi menej akceptované. V Dádinom prípade však dopomohol k vyzradeniu práve jej neverný manžel, hoci si aj on rád vypije, čím sa ani netají.

V poslednej dobe sa stala terčom posmechu aj pre svoje zvláštne príspevky na Instagrame:

Je pochopiteľné, že ako všetci, ani Patrasová si nechce priznať svoje slabosti. Snaží sa všetko vysvetľovať, akoby sa jej problém ani netýkal. Aj pri poslednom prípade úrazu jej hlavy chce, aby to ľudia brali ako obyčajnú domácu nehodu. Upozorňuje, že sa to stáva aj mladším osobám, čo je iste pravda. Jej sa to však nestalo vraj prvýkrát, ako upozornil zdroj z nemocnice. Ako to bolo naozaj, je ale skutočne jej súkromnou záležitosťou, ostáva veriť, že sa aspoň poučila. 

Súvisiace články

Najčítanejšie