Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Príšerná tragédia! Hviezda z filmov o Narnii zhorela pri požiari aj s 10-ročnou dcérou!
Zdielať na

Príšerná tragédia! Hviezda z filmov o Narnii zhorela pri požiari aj s 10-ročnou dcérou!

Archívne video

Skutočne hrozná tragédia otriasla svetom filmárov, keď pri požiari prišla o život vysoko uznávaná profesionálna kaskadérka. Žiaľ, nešťastie je o to bolestnejšie, že zahynula spolu s len 10-ročnou dcérkou.

Neďaleko mestečka Tallarook, necelých 100 kilometrov o Melbourne, prišlo v nedeľu večer k príšernej tragédii. Dom 42-ročnej Deirdre Naughton zachvátil v nedeľu neskoro večer požiar, píše portál DailyMail. Tím približne 40 hasičov sa dve hodiny snažil uhasiť peklo, ale kaskadérku a jej jej 10-ročnú dcéru Leelu sa, žiaľ, nepodarilo zachrániť. Predpokladá sa, že požiar vypukol v dôsledku elektrickej poruchy v dome.

Kaskadérka pracovala v produkčnom priemysle viac ako 20 rokov a účinkovala okrem Kroniky Narnie aj vo filmoch ako Rogue, Proroctvo, Ja, Frankenstein, či v austrálskych televíznych seriáloch The Saddle Club a Susedia. Partner zosnulej, Clint Dodd, ktorý tiež pracuje vo filmovom priemysle, bol v čase tragédie v zahraničí, no okamžite sa vrátil domov.

Narnia sa teší veľkej popularite u divákov, v nejednej scéne tam hlavnú hviedzu nahradí 

​Matka 42-ročnej Naughtonovej, ktorá sa zdržiavala v blízkosti nehnuteľnosti, videla, ako dom zachvátili plamene a okamžite zavolala záchrannú službu. Susedia nahlásili, že zvnútra domu počuli výbuchy, pričom detektívi vyšetrujú, či sa v dome nenachádzala aj pyrotechnika používaná vo filmoch.

gofundme.com

​Členovia rodiny však tvrdia, že výbuchy boli pravdepodobne z plynových fliaš, informovala spravodajská stanica Seven News. Zosnulé dievčatko navštevovalo miestnu základnú školu Tallarook, kde si v utorok večer pripomenuli miestni obyvatelia obete tragédie. Na obidve spomínajú ľudia len v tom najlepšom. "To, čo robíme, je nebezpečné a vždy je tu prvok rizika, aj keď zabezpečíme všetky opatrenia. Ale takúto tragédiu neočakávate a nie ste na ňu pripravení. Všetci sme šokovaní a máme zlomené srdce," vyjadrila sa Vicki Marks, agentka kaskadérov, ktorá spolupracovala aj s Deirdrou. Na podporu zroneného partnera vytvorili zbierku cez známy portál, zatiaľ vyzbieral zhruba 120 tisíc dolárov.

Súvisiace články

Najčítanejšie