Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Meghan sa chopila šance! Bude hlavnou postavou TOHTO rozprávkového projektu pre deti!
Zdielať na

Meghan sa chopila šance! Bude hlavnou postavou TOHTO rozprávkového projektu pre deti!

Archívna reportáž

Prešiel už pomaly rok odvtedy, čo Harry a Meghan podpísali zmluvu s Netflixom na závratných 130 miliónov eur. Výsledok sa ale akosi nedostavuje a ľudia sa už začali pýtať, či dostali peniaze len "pre pekný úsmev". No aktuálne vyšla najavo informácia, že veci sa pohli, hoci pripravovaný projekt je skutočne nečakaný.

Po takmer roku sa konečne objavili informácie, čoho sa spolupráca Meghan a Harryho s Netflixom konkrétnejšie týka, a aj to, že sa predsa len nastal pohyb. Kým prednedávnom v programe o duševnom zdraví zažiaril Harry, hlavnou hrdinkou a dušou projektu s Netflixom bude Meghan. Jej meno vraj znamená vo waleskej reči "perla" a zrejme aj preto je pracovný názov kresleného seriálu, ktorý sa začal pripravovať, práve Pearl. Predlohou hlavnej postavy je podľa zahraničných médií samotná herečka.

Len nedávno vydaná kniha pre deti s názvom The Bench, v preklade Lavička, od vojvodkyne zo Sussexu, ako sa dala na nej titulovať, zrejme mala niečo naznačiť. Teraz je už jasné, akým smerom smerom sa vydali odídenci z britskej kráľovskej rodiny. Ako rodičia dvoch detí si vybrali za cieľovú skupinu práve najmenších. Od začiatku nového pôsobenia kráľovských rebelov v USA zrejme nie náhodou dávali do popredia ich synčeka Archieho, dokonca po ňom pomenovali aj svoju spoločnosť Archewell a narodenie dcérky Lilibet Diany tiež spôsobilo obrovskú vlnu záujmu a podpory smerom k páriku. Obe jej mená, jedno po britskej kráľovnej a druhé po princeznej Diane, možno tiež považovať za dobrý marketingový ťah, či už to tak bolo myslené, alebo nie.

Meghan sa zdá byť kreatívna na všetky strany:

​O tom, že Meghan ešte ako dieťa snívala o sláve a moci, sa už niečo popísalo. Už vtedy mala odvahu verejne zaútočiť na sexistickú reklamu, ktorá sa jej zdala byť nevhodná. Sebavedomie a odhodlanie je rozhodne nikdy nechýbalo. A zrejme o takom dievčati bude aj nový televízny príbeh. Hrdinka Pearl má 12 rokov a inšpiráciu nachádza v silných a sebavedomých ženách. "Rovnako, ako veľa dievčat v jej veku, sa aj naša hrdinka Pearl ocitne na ceste sebapoznania, zatiaľ, čo bude prekonávať každodenné nástrahy života," píše sa v oficiálnom texte na webových stránkach nadácie vojvodov zo Sussexu Archewell. "Sme nadšení zo spolupráce Archewell Productions a Netflixu a zapojenia týchto neuveriteľných producentov, spoločnými silami privedieme na svet nový animovaný program, ktorý oslavuje mimoriadne ženy naprieč históriou," pokračuje správa vojvodov.

​Projekt sa už začal vyrábať a Meghan s Harrym sú jeho producentmi. Spolupracovať s nimi bude aj manžel Eltona Johna, David Furnish, a režisérka Liz Garbus, držiteľka ceny Emmy. Meghan, ktorá vyrastala v LA a Hollywoode, kde jej otec, ktorého teraz odmieta, bol osvetľovačom a kameramanom, sa v praktikách filmového a televízneho priemyslu dobre vyzná. Iste aj vďaka otcovi, ktorý ju často brával, ešte keď bola malá, na nakrúcanie v hollywoodskych štúdiách, dokázala neskôr v tomto lukratívnom priemysle preraziť. Na vrchol sa ale nedostala, druhú šancu v trochu inej podobe dostáva práve teraz.

Súvisiace články

Najčítanejšie