Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ivana Gottová v prvom a POSLEDNOM veľkom rozhovore po smrti Karla! Prezradila aj to, čo mnohých prekvapilo!
Zdielať na

Ivana Gottová v prvom a POSLEDNOM veľkom rozhovore po smrti Karla! Prezradila aj to, čo mnohých prekvapilo!

Archívna reportáž

Vzala si za manžela nepochybne najväčšiu spevácku hviezdu v celom priestora Česka aj Slovenska. Hoci bol medzi Ivanou a Karlom Gottovými pomaly 40-ročný rozdiel, bol to vraj osud, ktorý zohral hlavnú rolu v tom, že práve zdravotnú sestru z malého mesta si spomedzi bezpočtu mileniek vybral slávny spevák za manželku. Ich vzťah korunovali dve krásne dcéry, žiaľ, otca si dlho neužili.

Ivana Gottová si súkromie vždy prísne strážila, dobre si uvedomovala, čo to znamená, byť manželkou "národného pokladu". Našlo sa mnoho neprajníkov, ktorí tak celkom neverili v čistotu citov a videli za tým do značnej miery aj túžbu po sláve a v neposlednom rade obrovskom majetku. To prvé sa veľmi nepodarilo, to druhé dokonalo. No to neznamená, že medzi Ivanou a Karlom nebola skutočná láska.

V rámci propágacie skutočne traveľkolepej publikácie Má cesta za štěstím sa Ivana rozhodla po prvýkrát po skone jej manžela v októbri 2019 poskytnúť aj veľký rozhovor, ktorý je zverejnený na oficiálnej stránke zosnulého maestra.

Knihu stihla pred Ivanou vydať aj prvorodená dcéra Karla Gotta, s ktorou nemá práve ideálne vzťahy:

​"Niekoľko rokov som nemala dôvod poskytovať rozhovory. Nemal som čo verejne povedať. Po odchode z televízie Prima v roku 2015 som sa rozhodla, že sa chcem naplno venovať rodine a starostlivosti o chorého manžela. Myslím si však, že teraz je ten správny čas, aby som urobila výnimku a na chvíľu vyšla zo svojho súkromia. Splnila som sľub, ktorý som dala svojmu drahému manželovi, a okrem dokumentárneho filmu Karel som dokončila aj jeho autobiografickú knihu Má cesta za štěstím. Preto som sa po mnohých rokoch rozhodla poskytnúť rozhovor. Ale ďalší rozhovor neplánujem," šokovala Ivana hneď v úvode, že s podobnou spoveďou už verejnosť počítať nemôže.

Už mesiac sa Ivana naplno venuje propagácii veľkolepej knihy za takmer 50 eur:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Zaspomínala si na časy, keď ako malé dievčatko počúvala Karla, vtedy už zrelého muža. "Keď som mala 4 roky, môj o dva roky starší brat sníval po rozvode našich rodičov o tom, aké by to bolo mať za otca Gotta. Ako mi mohlo napadnúť, že si toho speváka raz vezmem za muža," zaspomínala si Ivana. Dnes už verí, že sa to malo stať, lebo ich "duše sa mali nájsť". O posmrtnom živote napokon začal uvažovať aj Karel. "Predtým pochyboval, ale s chorobou mnohé prehodnotil. Keď odchádzal, uveril, že sa stretne s tými, ktorí odišli pred ním a mal ich rád. A raz opäť aj so mnou..," zabrúsila Ivana až do nadprirodzena.

​Nakoľko rozhovor bol ale v prvom rade propagáciou pre knihu, Ivana prezradila, ako spolu s Karlom na nej pracovali, a čo všetko sa v nej ľudia dočítajú, vrátane ťažkých tém. "Nebál sa hovoriť priamo napríklad o svojej chorobe, alebo odchode jeho rodičov. Rovnako chcel raz a navždy uzavrieť tému Anticharty či cvičenej emigrácie," spomenula Gottová citlivé témy, o ktorých sa vždy diskutovalo. O svojich plánoch bez Karla po boku už ale Ivana veľa nepovedala. "Teraz nechcem chvíľu nič plánovať. Potrebujem sa po niekoľkoročnom súkromnom aj pracovnom náročnom období zstaviť a poriadne sa nadýchnuť. Chcem sa venovať najmä dcéram, ktoré mi dospievajú pred očami a na ktoré som pre projekty spojené s Karlom nemala v poslednej dobe veľa," priznala Gottová, no dodala, že dievčatá chápu, že prácu musela dotiahnuť. Ešte ju čaká premiéra filmu Karel a potom veľkolepý koncert na pamiatku jej manžela, no ten závisí aj od opatrení, ktoré sú stále neisté.

Súvisiace články

Najčítanejšie