Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľké prekvapenie! Ivana Gottová sa dala dokopy s Liborom Boučkom!
Zdielať na

Veľké prekvapenie! Ivana Gottová sa dala dokopy s Liborom Boučkom!

Archívna reportáž

Prednedávnom oznámila vdova po Karlovi Gottovi, že onedlho vyjde očakávaná autobiografická kniha jej zosnulého manžela. Termín jej oficiálneho uvedenia na trh sa nezadržateľne blíži a nebol vybraný náhodne. Práve 14. júla by sa zosnulý majster dožil 82 rokov. Táto publikácia je akýmsi aj symbolickým darčekom ako pre neho, tak aj pre všetkých jeho priaznivcov.

Vdova po českej hudobnej legende, Ivana Gottová (45), si v rámci propagácie prizvala na pomoc aj populárneho moderátora Libora Boučka (40). Ich spolupráca priniesla zároveň jedno veľmi zaujímavé prekvapenie, ktoré poteší najmä uši fanúšikov zosnulého maestra.

Najnovšie sa na profiloch Karla Gotta, ktoré spravuje Ivana Gottová, objavila potešujúca správa. "Milí Karlovi priaznivci, blíži sa deň, keď vyjde autobiografia Má cesta za štěstím, a ja by som vám rada odhalila jedno prekvapenie, na ktorom sme v posledných týždňoch pracovali s Liborem Boučkem," oznámila vdova, ktorá nad knihou drží pochopiteľne aj záštitu. Vydanie knihy sa niekoľkokrát odkladalo, rovnako ako aj koncerty na jeho pamiatku a tiež premiéra dokumentu o Zlatom slávikovi za účasti vdovy ako aj jeho dcér. Zatiaľ čo koncerty sa z dôvodu neistej situácie okolo covidu posúvajú až na ďalší rok, dokument sa v premiére premietne možno už na jeseň tohto roku. Autobiografická kniha je tak ale rozhodne prvou lastovičku ako spomienka na počesť majstra.

Vypočujte si pieseň Mám rozprávkový dom, v slovenčine v podaní maestra Karla Gotta:

Očakávaná autobiografia sa už ponúka v predpredaji aj u našich kníhkupcov, jej cenu stanovili na 44,90 €. Distribuovať sa však bude môcť až po 14. júli, keď sa spustí mohutná propagačná kampaň. "Verím, že Karel by z nej mal obrovskú radosť, a dúfam, že ju budete mať aj vy. Osem Karlových priateľov a kolegov pre vás prečíta vybrané úryvky z jeho knihy. V krátkej ukážke vám každý deň predstavíme jedného z nich,"  prezradila vdova spomínané prekvapenie, ktoré pripravila spolu s Liborom Boučkom. Kto všetko bude predčítať z novovydanej autobiografie Karla Gotta, zatiaľ vdova neprezradila, je to zrejme súčasťou prekvapenia. Čo je už ale isté, je termín a čas, ako aj miesto, kde si budú môcť záujemci úryvky vypočuť. "14. júla o 10-tej hodine na Youtube kanále vydavateľstva Supraphon. Krásny letný deň, vaša Ivana," s radosťou oznámila všetky potrebné údaje Ivana Gottová.

Autobiografiu Karla Gotta budú v úryvkoch čítať známe tváre českého šoubiznisu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Na profile sociálnej siete Karla Gotta prezradila vdova Ivana zhruba pred dvomi týždňami o knihe niečo viac. "Môžem už teraz prezradiť, že kniha bude veľkoformátová a bude obsahovať na 700 stránkach okrem manželových textov, ktoré stihol dopísať ešte za svojho života, tiež okolo 1700 fotografií a dokumentov," uviedla niekoľko zaujímavostí. Som si veľmi dobre vedomá toho, že žiadna iná autentická autobiografia môjho manžela Karla Gotta už nebude vydaná. Cítila som preto povinnosť tieto materiály verejnosti v knihe poskytnúť. Bola by veľká škoda, keby som o ne manželových priaznivcov ochudobnila," ospravedlnila sa vdova za meškanie vydania publikácie. Dôvodom bolo ale aj to, že Ivana s tímom chceli knihu dotiahnuť do dokonalosti, aby bola dôstojnou pamiatkou na majstra v súlade s jeho predstavami. 

Súvisiace články

Najčítanejšie